Ha kezdő szakács vagy, de szeretnél minél hamarabb profi cukrász lenni, akkor először mindenképpen sütés nélküli desszerteket készíts. Ezek is rendkívül finomak és nem is lehet azokat elrontani.
A kezdő szakácsoknak talán a leves főzésével van a legkevesebb gondjuk, hiszen a sütés nélküli desszertek mellett, a főételek elkészítésével boldogulnak a legkönnyebben. A cikkben 3 könnyen elkészíthető levest mutatunk be.
A zeller erős illattal és kevésbé jellemző ízvilággal rendelkezik. Ha eddig nem kedvelted, ideje megszeretni, mert sokféle változatban elkészíthető.
Az olasz éttermek menüjének alapdarabjai.
A közönséges boróka - latin nevén Juniperus communis - a ciprusok családjába tartozik, örökzöld növény.
Az édesburgonya, más néven batáta, egy édes ízű gumós növény, amely számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, és sokféle módon felhasználható a konyhában.
A kerti grillválaszték meglehetősen széles, de akár szimpátia alapján is választhatunk.
Van néhány elengedhetetlen eszköz az otthoni kenyérsütéshez.