Ha kezdő szakács vagy, de szeretnél minél hamarabb profi cukrász lenni, akkor először mindenképpen sütés nélküli desszerteket készíts. Ezek is rendkívül finomak és nem is lehet azokat elrontani.
A kezdő szakácsoknak talán a leves főzésével van a legkevesebb gondjuk, hiszen a sütés nélküli desszertek mellett, a főételek elkészítésével boldogulnak a legkönnyebben. A cikkben 3 könnyen elkészíthető levest mutatunk be.
A zeller erős illattal és kevésbé jellemző ízvilággal rendelkezik. Ha eddig nem kedvelted, ideje megszeretni, mert sokféle változatban elkészíthető.
Az olasz éttermek menüjének alapdarabjai.
A kerti grillválaszték meglehetősen széles, de akár szimpátia alapján is választhatunk.
Van néhány elengedhetetlen eszköz az otthoni kenyérsütéshez.
Összegyűjtöttük, hogy mivel foglalkozik egy barista, milyen tudásra lehet szüksége, milyen kereseti lehetőségek várnak minket ebben a szakmában.