Hasznos tippek a ruhák csomagolásához költözéskor

Amikor egyik házból a másikba költözik, tartsa szem előtt ezeket a tippeket. Először is, használjon kis dobozokat az összehajtogatott ruhákhoz. A nagy dobozok összeeshetnek vagy összetörhetnek. Legyen óvatos a dobozok felemelésekor. Ne feledje továbbá, hogy cipőit gondosan csomagolja be, hogy ne koszolódjanak össze költözés közben.
Hasznos tippek a ruhák csomagolásához költözéskor

Először is a ruhákat szezon szerint különítse el. A ruhákat szezononként könnyebb kicsomagolni, ezért próbálja meg csoportokra bontani őket. A ruhák tetejére szemeteszsákokat is helyezhet, hogy a hasonló jellegű ruhákat együtt tartsa. Ezek a lépések megkönnyítik és gördülékenyebbé teszik a költözést. Ne feledje, hogy minden ruháját mossa ki, mielőtt a dobozokba teszi őket!

Összehajtogathatja és feltekerheti a ruháit, hogy maximalizálja a helyüket a dobozban. Az ingeket harmadokra kell hajtogatni, és az alsó harmadot befelé kell hajtani. Ezután tekerje lefelé, hogy szorosan összehajtva legyen. Ez megakadályozza, hogy a gyűrődések kilátszódjanak költözés közben. A vastagabb szövetekhez extra dobozokat is használhat.

Ezután döntse el, hogy mit csomagoljon be. Próbálja meg eltenni azokat a ruhákat, amelyeket már nem visel vagy nem használ. Ezeket a ruhákat fel lehet használni törékeny tárgyak csomagolásához. Használhatja őket csomagolóanyagként vagy ruhakötegek készítéséhez is. A ruhák csomagolásakor legyen kreatív! Először azokat a ruhákat csomagolja be, amelyeket nem visel egész évben. Ha télire csomagol, tegye el a cipőket és a szandálokat.

Ha elköltözik a városból, próbálja meg lomtalanítani a szekrényét, és adományozza vagy ajándékozza el a nem kívánt ruhákat. Adományozza a tárgyakat használtruha boltoknak, hogy biztosítsa hogy más emberek számára is hasznosak legyenek. Ne csomagoljon be nem használt ruhákat, mert azok helyet foglalnak, és növelik a költözés teljes költségét.

Az egyik legjobb tipp, amit a ruháinak a költözéshez való becsomagolásakor követhet, hogy az ágyneműkosarat mindig csomagolatlanul tartsa. Így könnyen megtalálhatja a szükséges darabokat. Az is fontos, hogy ne feledje, minden egyes ruhadarabot külön-külön csomagoljon be. Így könnyebben megtalálja az egyes ruhadarabokat, ha már az új házban van. Ezenkívül ne felejtse el felcímkézni minden egyes dobozt a családtaggal vagy az évszakkal, amelyhez tartozik.

A ruhákat vákuumzacskókba is csomagolhatja. Ezek a zacskók segítenek szárazon és gyűrődésmentesen tartani a ruhákat. Ezeken a zacskókon kívül más csomagolóeszközökre is szüksége lehet a ruhái számára, például műanyag tárolókra, kalapdobozokra és zsákokra.

Kapcsolódó cikkek

Szerethető gyerekszoba mesefigurás kiegészítőkkel

Szerethető gyerekszoba mesefigurás kiegészítőkkel

Átalakítanád a gyerekszobát? Ha szerethető teret akarsz létrehozni, vásárolj mesefigurás kiegészítőket, például ágyneműhuzatot! Kattints a részletekért!

Kreatív ötletek lakberendezők számára

Kreatív ötletek lakberendezők számára

A lakberendezőknek gyakran nehéz kreatív ötleteket találni.

Mit kell figyelembe venni, amikor vásárol egy dézsafürdőt

Mit kell figyelembe venni, amikor vásárol egy dézsafürdőt

Dézsafürdő vásárlásakor az egyik első dolog, amit figyelembe kell venni, a méret.