Hasznos tippek a ruhák csomagolásához költözéskor

Amikor egyik házból a másikba költözik, tartsa szem előtt ezeket a tippeket. Először is, használjon kis dobozokat az összehajtogatott ruhákhoz. A nagy dobozok összeeshetnek vagy összetörhetnek. Legyen óvatos a dobozok felemelésekor. Ne feledje továbbá, hogy cipőit gondosan csomagolja be, hogy ne koszolódjanak össze költözés közben.
Hasznos tippek a ruhák csomagolásához költözéskor

Először is a ruhákat szezon szerint különítse el. A ruhákat szezononként könnyebb kicsomagolni, ezért próbálja meg csoportokra bontani őket. A ruhák tetejére szemeteszsákokat is helyezhet, hogy a hasonló jellegű ruhákat együtt tartsa. Ezek a lépések megkönnyítik és gördülékenyebbé teszik a költözést. Ne feledje, hogy minden ruháját mossa ki, mielőtt a dobozokba teszi őket!

Összehajtogathatja és feltekerheti a ruháit, hogy maximalizálja a helyüket a dobozban. Az ingeket harmadokra kell hajtogatni, és az alsó harmadot befelé kell hajtani. Ezután tekerje lefelé, hogy szorosan összehajtva legyen. Ez megakadályozza, hogy a gyűrődések kilátszódjanak költözés közben. A vastagabb szövetekhez extra dobozokat is használhat.

Ezután döntse el, hogy mit csomagoljon be. Próbálja meg eltenni azokat a ruhákat, amelyeket már nem visel vagy nem használ. Ezeket a ruhákat fel lehet használni törékeny tárgyak csomagolásához. Használhatja őket csomagolóanyagként vagy ruhakötegek készítéséhez is. A ruhák csomagolásakor legyen kreatív! Először azokat a ruhákat csomagolja be, amelyeket nem visel egész évben. Ha télire csomagol, tegye el a cipőket és a szandálokat.

Ha elköltözik a városból, próbálja meg lomtalanítani a szekrényét, és adományozza vagy ajándékozza el a nem kívánt ruhákat. Adományozza a tárgyakat használtruha boltoknak, hogy biztosítsa hogy más emberek számára is hasznosak legyenek. Ne csomagoljon be nem használt ruhákat, mert azok helyet foglalnak, és növelik a költözés teljes költségét.

Az egyik legjobb tipp, amit a ruháinak a költözéshez való becsomagolásakor követhet, hogy az ágyneműkosarat mindig csomagolatlanul tartsa. Így könnyen megtalálhatja a szükséges darabokat. Az is fontos, hogy ne feledje, minden egyes ruhadarabot külön-külön csomagoljon be. Így könnyebben megtalálja az egyes ruhadarabokat, ha már az új házban van. Ezenkívül ne felejtse el felcímkézni minden egyes dobozt a családtaggal vagy az évszakkal, amelyhez tartozik.

A ruhákat vákuumzacskókba is csomagolhatja. Ezek a zacskók segítenek szárazon és gyűrődésmentesen tartani a ruhákat. Ezeken a zacskókon kívül más csomagolóeszközökre is szüksége lehet a ruhái számára, például műanyag tárolókra, kalapdobozokra és zsákokra.

Kapcsolódó cikkek

3 egyedül is elvégezhető felújítási munka, mely új életre kelti az otthonod

3 egyedül is elvégezhető felújítási munka, mely új életre kelti az otthonod

Olyan felújítási munkákat mutatunk be, melyeket saját magunk is el tudunk végezni.

5 cserje és fa, mely nem hiányozhat a madárbarát kertből!

5 cserje és fa, mely nem hiányozhat a madárbarát kertből!

A madárbarát kertből nem hiányozhatnak a búvó és fészkelőhelyet, valamint táplálékot kínáló cserjék és fák. Ezek közül mutatunk be ötöt.

Télen se mondjunk le a komfortos melegről!

Télen se mondjunk le a komfortos melegről!

A fűtés, ami visszacsempészi a nyarat az életünkbe.