Örömteli várakozás – hamarosan itt a karácsony

Karácsonyi LED-es égősort keresel? A Tchibo webáruházból érdemes beszerezni.
Örömteli várakozás – hamarosan itt a karácsony

A karácsonyi hangulat szép lassan beköltözik mindennapjainkba, ha pedig szeretnénk ezt otthonunkban is átélni a mindennapos városi nyüzsgés mellett, akkor a Tchibo áruházak heti ajánlatában jó helyen keresgélünk, hiszen szebbnél szebb LED-es fényfüzérek és más dekorációk mellett az étkezéshez is találunk olyan darabokat, amelyekkel már most otthonunkba varázsolhatjuk az ünnepek meghitt, kellemes hangulatát!

Ha már a ház felé sétálva is szívesen élveznénk ezt a kellemes hangulatot, akkor érdemes beszerezni olyan, kifejezetten kültéri használatra szánt megoldásokat, mint a LED-es fényhálót, amelyen 200 kis fényforrás gondoskodik a kellemes, visszafogott fényáradatról. A rögzítése nagyon egyszerű a rajta található akasztófülekkel. Egy hosszú, közel 5m-es tápkábel biztosítja, hogy hozzáférjünk a áramforráshoz, és időzítő funkciója is van, aminek köszönhetően 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Az elemes dekorációk sorába tartozik a 10 fából készült madárfigurával díszített LED-es égősor is, ahol a melegfehér fényt kibocsátó LED-ek mintha a madárkák sapkabojtjai lennének. A 10 darab fa figura nyomott mintája karácsonyi színekben pompázik, az égősor rögzítéséhez pedig nagyjából 30 cm-es akasztófül áll rendelkezésre. A fényekhez szükséges energiát 2 db AA elemmel biztosíthatjuk, ennek leghatékonyabb felhasználásáról pedig a 6 óra után automatikus kikapcsolást biztosító időzítő funkció gondoskodik majd.

Az étkezések hangulatát emelhetjük a minőségi porcelánból készült 4 darabból álló desszertestányér szettel és nagyméretű bögrével. A tányérok krémfehér alapszínét vidám karácsonyi minták díszítik: a madaras, a télapós és a házikós minta mellett egy vegyes mintás tányér is található a készletben. A nagyjából 15,5 cm átmérőjű tányérok peremét csillogó arany minta teszi ünnepélyessé, ami a madár, vagy a karácsonyi mintával együtt visszaköszön a nagyjából 11 cm magas nagyméretű bögrén is, ami közel fél literes, így sokáig kortyolgathatjuk belőle a hideg téli estéken szinte kötelező forró csokit, vagy kakaót.

Ha pedig az étkezéshez szeretnénk gyertyafényt is prezentálni, akkor jól jöhet az elektromos fényív-öngyújtó, ami láng helyett plazma-fényívvel segít hangulatos gyertyalángot létrehozni. Benzines, vagy gázolajos újratöltés helyett micro-USB-n keresztül lehet feltölteni akár fali aljzatból, akár számítógépről, vagy power bankről. A kényelmes, rúd formájú eszköz véletlenül történő bekapcsolása ellen biztonsági kapcsoló ad védelmet, fényíve pedig 10 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol, ezzel is fokozva a biztonságot. Ráadásul láng nélküli elektromos működésének köszönhetően szélbiztos is, így kinti programok esetén is jól jöhet!

A heti ajánlatban természetesen ezernyi más dekorációt is találunk, így biztosan megtaláljuk majd azokat a megoldásokat, amelyekkel mi is szívesen burkoljuk lágy, hangulatos fénybe az otthonunkat – vagy épp öltöztetjük ünnepi díszbe az étkezőasztalt!

Olvasd el partnerünk, a Womagic karácsonyi témájú írásait is!

Kapcsolódó cikkek

Örömteli várakozás – hamarosan itt a karácsony

Örömteli várakozás – hamarosan itt a karácsony

Karácsonyi LED-es égősort keresel? A Tchibo webáruházból érdemes beszerezni.

A legjobb ajándékok vadászoknak

A legjobb ajándékok vadászoknak

Sokféle ajándékötlet létezik vadászok számára.

Ötletek az adventi kalendáriumhoz

Ötletek az adventi kalendáriumhoz

Édesség és játék helyett: élmények!