Férfi hosszú ujjú póló a mindennapokra

Az egyik legkényelmesebb ruhadarab a férfi póló, csak felkapod és már indulhatsz is! Alá vagy fölé is öltözhetsz, ha szükséges, de önmagában is hordható.
Férfi hosszú ujjú póló a mindennapokra

A férfi hosszú ujjú pólók legalább olyan népszerűek, mint rövid ujjú társaik. Fazonban, színben, stílusban különböző variációkkal találkozhatsz, hordhatod sportoláshoz vagy akár zakó alá is, csak ki kell választanod a megfelelőt.

Amikor a hosszú ujjú férfi póló melegít

A szűkebb, vastagabb, esetleg belül bolyhos férfi pólókat, különösen a speciálisan erre kialakítottakat a téli hidegben aláöltözetként célszerű viselni. Tanácsos olyat választani ebből a típusból, ami az izzadtságot is elvezeti.

Ha a réteges öltözködés híve vagy, mindenképpen szerezz be néhányat, lehet akár bővebb, vékonyabb anyagú is. Vehetsz alá trikót vagy pulcsi alatt is hordhatod, akár láthatatlanul is. Lényeg, hogy kellemes anyagú, puhán simuló legyen, ami melegít és kényelmes is egyben.

Férfi hosszú ujjú póló a laza elegancia jegyében

Az egyszínű férfi pólók fölé bátran viselhetsz laza, sportos zakót vagy vékony kabátot, bőrdzsekit. Ha nem kötelező az öltöny-nyakkendő kombó, ebben is elegáns lehetsz. A galléros hosszú ujjú pólók elődje volt anno az ingpulóver, melyek műszálas anyagát jóval korszerűbb kelmék váltották fel, és a szabásuk is modernebb lett. Ha nem akarsz inget és pulcsit is felvenni, mert az már sok lenne, válaszd ezt a fazont. Farmerral, vászonnadrággal, sportosabb cipővel mutatnak jól.

Színek és minták

Ha valaki azt gondolná, hogy a férfi hosszú ujjú pólók unalmasak és csak a nők hordanak mindenféle színű és mintájú dolgokat, érdemes megnézni a kínálatot, és rögtön cáfolható ez az elképzelés.

A legnépszerűbb férfi pólók kétségtelenül az egyszínűek – különösen a fekete, fehér, kék, szürke - és ezek a legpraktikusabbak is abból a szempontból, hogy jól kombinálhatók. Találunk azonban keskeny vagy szélesebb csíkosakat, feliratosat és a kettő kombinációját is. Az élénk színek vagy szokatlan minták kedvelői inkább a fiatalok, ők is megtalálják a számításukat, ha egyedi darabokra vadásznak.

Összegzés

A férfi hosszú ujjú pólók a legkülönbözőbb alkalmakkor viselhetők. Nem csupán praktikusak, hanem kényelmesek is, utazás során is jó választásnak bizonyulnak. Több különböző darab beszerzésével teljessé teheted a ruhatáradat és időnként kiválthatod vele az ingeket is, ha éppen nincs időd vagy kedved vasalni.

Kapcsolódó cikkek

Férfi hosszú ujjú póló a mindennapokra

Férfi hosszú ujjú póló a mindennapokra

A férfi hosszú ujjú póló nagyon hasznos kiegészítője számos öltözéknek. Az alábbiakban kiderül, miért fontos darabja a ruhatárnak.

Az örök kedvenc és az örökké divatos farmer - A farmert sokan szeretik

Az örök kedvenc és az örökké divatos farmer

A farmer talán soha nem megy ki a divatból. Már nagyon régóta lehet kapni, hordani és az emberek egyik kedvelt ruhadarabja. Be is mutatjuk, hogy miért ennyire töretlen a népszerűsége.

Top 5 tipp az online ékszer vásárláshoz

Top 5 tipp az online ékszer vásárláshoz

A legtöbb vásárló a legjobb ár-érték arányra törekszik.