Végrehajtót küldtek szexmunkások fönökére

július 29, 2015
Évekkel ezelőtt állitólag ellopták az iratait, valaki ezekkel élt vissza.

Nyilvánosság számára legalábbis ezt a verziót adja elő, hogy mi a tényleges igazság azt talán soha nem tudjuk meg.

Ameddig Kata nem fizet, blokkolhatják a Magyarország Szépe Kft. működését.

Szexmunkások fönöke Sarka Kata bajban van. Rengeteget kell most hivatalokba szaladgálnia, de ez a legkevesebb.

Egy csalás miatt került nehéz helyzetbe a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője, aminek ráadásul egy évekkel ezelőtt elkövetett autólopás lehet a hátterében, ez ugyan az az autó amit Kata részegen tört totál károsra, – de ne siessünk ennyire előre.

Arról van tehát szó, hogy most, június 26-án – a cégbíróságon vezetett adatokból tudta meg az Origo

– végrehajtás alá került Sarka Kata tulajdonrésze a fent írt cégben. Az üzleti partnerek előtt, akiknek hozzáférésük van ezekhez az információkhoz, ez finoman szólva sem vet jó fényt az ügyvezetőre és munkájára. az Origo megkereste Sarka Katát: hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe? 

– Ez egy roppantul bosszantó ügy – kezdte Kata. – Egy olyan internet-előfizetésről kapok hónapok óta fizetési felszólításokat egy bírósági végrehajtótól, amihez semmi közöm, egyedül annyi, hogy az én nevemben kötötte valaki az egyik internet-szolgáltatónál egy nyírségi faluban. A csekkeket nem vette át ez az ismeretlen, így a bírósági fizetési felszólítások már nálam landoltak. Először nem is foglalkoztam ezekkel a nyolcvanezres nagyságrendű számlákkal, nem is tudtam, hogy miről van szó, de amikor sokadjára kaptam kézhez, utánajártam a dolognak. Ekkor derült ki, hogy visszaéltek az adataimmal – árulta el az évek óta üzletasszonyként dolgozó édesanya.

 dgffd

Sarka Kata már megtette a megfelelő jogi lépéseket az ügyben

De hogyan köthetett valaki internet-előfizetést Sarka Kata nevére? Elmondásából kiderült, hogy ma már telefonon keresztül is lehet szerződést kötni, akár a világháló elérésére is. Elég a vásárlónak megmondania a nevét, személyi igazolványa és lakcímkártyája számát.

Annak, hogy hogyan került Kata mindezen adata a csalóhoz, külön története van.

– Körülbelül hét évvel ezelőtt volt egy kis Toyotám, amit elloptak. Benne volt az összes iratom. Akkor feljelentést tettem, de mindeddig nem származott belőle ilyen bajom.

sarka-kata-akt-1

A szépségkirálynőválasztást rendező cég halmozott fel tartozást

Most azonban a cége jó hírnevén is folt esett. Hiába fizetett Kata a csaló helyett, a bírósághoz – a bírósági szünet miatt – nem érkezett meg a csekk.

– A végrehajtás is azért jelent meg most a cég adatai között, mert egy hónapos szünet van a bíróságon, és ugyan már befizettem a 86 886 forintot, de még nem érkezett meg a rendszerbe – magyarázta Kata, aki persze nem hagyja annyiban a dolgot.

– Már megtettem a megfelelő jogi lépéseket az ügyben, a csalás mellett az is felháborít, hogy a szolgáltató esélyt ad ilyen kellemetlen helyzetek kialakulására.

Sarka-Kata-2

Média Partner Story Figyelő!

Hirdetés

hello
Hirdetés

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.