Floridai prostiügybe keveredet Horváth Éva és az Éden Hotel szexmunkásai

július 7, 2015
Éden Hotel-szereplőket és fitneszbajnokot is örömlányként futtatott az a banda, amelynek tagjait a múlt héten ítélték el Floridában.
Média Partner Story Figyelő!

A magyar fitnesz-bajnoknőt egy pásztorórán lepték meg, az Éden Hotel egykori szereplőit híváslisták, e-mailek alapján azonosították be a hatóságok.

A múlt héten három magyart is elítéltek egy floridai prostiügyben: K. István 27, szerelme, A. Andrea 11, míg B. Szabina öt hónap börtönt kapott.

Úgy tudjuk, a harmincnyolc éves férfi és huszonöt esztendős barátnője szerelméből egy alig egyéves gyermek is született. A pici nyolc hónapos volt, amikor szüleik előzetesbe kerültek, azóta ő már itthon, nagyszüleinél cseperedik.

38175

Szex közben érték tetten a fitneszbajnoknőt

– Korábban itthon is elítélték kerítés miatt, börtönt kapott, de az ítélethirdetés után Amerikába menekült –mondta el forrásunk K. Istvánról Borsnak

– Kint hosszú éveken át dolgozott, és heti tízmilliót is megkereshetett a lányokból. A vagyona nagy részét hazamentette mesélte Borsnak

A lányok kö­zött voltak olyanok, akik az Éden Hotelben szerepeltek, a nevüket az egész ország ismeri. Éden Niki még jelenleg is egy magyar cég arca.

eden_niki.jpgKiesett az Éden Hotel egyik legbiztosabb játékosa

A banda harmadik tagja, Szabina korábban szépségkirálynő is volt, egy megyei lapnak nemrég büszkén mesélte, amerikai modellmunkákra választották ki, és jól megél ezekből a tengerentúlon.

Ma már világos: lányok futtatása miatt ítélték el a még csak huszonegy esztendős nőt – közölte informátorunk.

kis

A magyar fitneszbajnoknőt Kis Virágot szex közben lepték meg.

A lányok mintegy nyolcvanezer forintot kaptak egy óra együttlétért

A lányok háromszáz dollárt, azaz körülbelül nyolcvanezer forintot kaptak egy óráért, a pénz negyven százalékát azonban le kellett adniuk a szervezőknek.

rakoczi_gabi1

Rákóczi Gabriellát is rajta kapták a hatóságok szexmunka közben!

Az FBI állítólag már három éve figyelte őket, mert a gyanús pénzmozgások szemet szúrtak a hatóságoknak.

Ráadásul a törzsvendégek e-mailben kapták meg a legfrissebb információkat: mikor, melyik lány melyik városban „turnézik” éppen, megrendelők pedig erotikus fórumokon részletes beszámolót írtak a titkos randevúkon történtekről.

Ezért is sikerült ilyen könnyen felderíteni az ügyet: a hatóságoknak csak össze kellett raknia a mozaikokat, és a megfelelő pillanatban lecsapni a bandára.

Az Éden Hotel sztárja Marianna tavaly szeptemberben Miamiban dolgozott.
eden_hotel_mariann

Megkerestük az Éden Hotel érintett szereplőit, de nem akartak nyilatkozni, és ahhoz sem járultak hozzá, hogy nevük szerepeljen a cikkben., de mi azért nyilvánosságra hozzuk, mert az embereknek joguk van tudni, hogy kik azok a szexmunkás, prostik akik ide haza a jó kislány szerepében tündökölnek!

492683793

A lebukott prostik között van a műsorvezető és szexmunkás Horváth Éva is.

Éden beus

beusÉden Tünde

10_o_-tunde2

De VV Dóri is kint dolgozott!

vv

Forrás: GYLF-Bors

Még több botrány Story

Szakított a maseratis Kerekes Beáta prostival VV Cristofel! STORY..ITT

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.