Exkluzív fotók: Kajakosok rendszeresen kokain és szexorgiákat tartanak!

augusztus 7, 2015

A bulvárlapnak egy neve elhallgatását kérő, de a sportágat és személy szerint Kucsera Gábort is jól ismerő informátora mondta mindezt.

“Azt pletykálják, a kajakosok rendszeresen szex­or­gi­ákat tartanak, bru­tál partikat rendeznek.

A tavasszal ugyancsak kokainnal megbukott Csipes Tamara és Domb­vári Bence is azt mondta, egy szórakozóhelyen fogyasztotta a szert tudta meg az Origo

Több visszafogott, tényleg profi életvitelt folytató sportoló szerint orgiák ugyan nincsenek, de hogy a kajakosok nagyon tudnak bulizni, azt megerősítette.

Lévai Adri Dubajban tényleg nem szexelt pénzért, csak ingyen?

VV Dóri és Lévai Adrienn szexmunkás órabére 2000 Euro

Még több Lévai Adrienn szex Story..ITT

A SZÉPSÉGES LUXUS PROSTI KULCSÁR EDINA ÁLLATOKAT MENT

Sarka Kata bevette a szépségüzletbe szexmunkás társát Kulcsár Edinát

Kulcsár Edina: Sokan azt gondolják, semmit sem csinálok, pedig állandóan szopok!

Sőt valaki azt is hozzátette, hogy ugyan Csipesék ügye miatt az MKKSZ sokkal keményebben lép fel a drogozókkal szemben, ennek ellenére sokkal többen élnek kokainnal, mint ahogy azt a közvélemény gondolja.

Bár – tette hozzá – ez nem csak a sportolókra jellemző” – idézet a a Bors péntek hajnali cikkéből.

ccc

Kucsera Gábort minden bizonnyal már nem látjuk versenyezni.

Ehhez nem fűznénk hozzá semmit, bár attól tartózkodunk, hogy általánosítsunk az esetekből, és az egész sportágat megbélyegezzük.

Azt azért szögezzük le, a kajak-kenu sportágat választó és azt bármilyen szinten űző fiatalok általánosságban pont olyan rendesen, becsületesen dolgozó emberek, mint amilyeneket bármely más sportágban találunk.

Szerdán kokainfogyasztás miatt azonnali hatállyal felfüggesztette a kajak-kenu világbajnokságra készülő Kucsera Gábor válogatottságát a Magyar Kajak-kenu Szövetség.

Az ügy a Csipes-Dombvári-ügytől fontos momentumában tér el: Kucsera szervezetében a szolnoki vb-válogató után elvégzett doppingteszt mutatta ki a kokain nyomait.

Így a két másik kajakossal ellentétben, akiket egy dunavarsányi edzőtáborban megejtett szúrópróbaszerű teszt buktatott le, és csak doppingvétséget követtek el, Gábort doppingolás miatt többéves eltiltás, és koránál fogva minden bizonnyal pályafutása befejezése várja.

Origo meg szerzet néhány fotót a szexorgiákról!

Exkluzív fotók a szexorgiákról:

1

ccccorgia 3orgia image-7origa

Forrás:Origo

 

Hirdetés

hello
Hirdetés

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.