Kövesd az őszi divatot! Lépj harmóniába a természettel!

Az őszi színek nem csak a szemnek nyújtanak kellemes élményt, hanem a léleknek is. Csak menj ki a természetbe és érezd a színek kavalkádját. A fák, amikor kezdik elhullatni a leveleiket, nagyon szép színekben pompáznak. A színek között megtalálhatjuk a sárga minden árnyalatát, a barnát, a zöldet, a pirosat és még sok más színt is, amelyek remek élményt nyújtanak még azoknak is, akik egyébként nem nagy természetrajongók.
Ősszel nem kell feltétlenül - Kövesd az őszi divatot! Lépj harmóniába a természettel!- komoran öltözködnünk.

Az ősz színeit magunkra is ölthetjük. Az őszi hónapokban jellemzőbb is, hogy a sötétebb színeket preferáljuk, míg nyáron elsősorban az élénkebb színeket részesítjük előnyben. Az őszi hónapok ugyan komorabbak, hiszen beköszönt a hideg, sokat esik az eső és az utolsó őszi hónap akár téliesre is fordulhat. Az öltözékünkkel azonban segíthetünk azon, hogy ne uralkodjon el rajtunk a komor hangulat. Felvehetünk vidámabb színösszeállítású ruhákat is, hiszen miért kellene a lelkünket is kínozni, ha már a testünk szenved a nagy hidegben? A cikkben ötleteket mutatunk, hogy mivel és hogyan dobhatjuk fel a komor őszi napokat.

A sál, mint kiegészítő

A sál egy olyan kiegészítő ősszel, mint nyáron a napszemüveg. Miért ne viselhetnénk kellemes színű sálat, amikor beköszönt a hideg? A sál is remekül feldobja, megszínesíti a rajtunk lévő öltözéket, csak arra kell ügyelnünk, hogy mindig a megfelelő színeket párosítsuk össze. Egy világosabb, pasztellszínű sál még egy jelentéktelennek tűnő zakót is meg tud újítani és más színben tüntet fel bennünket is.

A csizma sem mindig unalmas

Ősszel sokat esik az eső, így szükségünk lehet egy vízálló, bőr csizmára, amellyel még a legnagyobb tócsába lépve sem kell aggódnunk, hogy átázik. A csizmát hordhatjuk vastagabb szoknyával, ami viszont elég unalmas így önmagában. Viszont, ha egy színes, csíkos vastag zoknit, vagy harisnyát húzunk hozzá, akkor senki sem mondhatja el rólunk, hogy nincs elég fantáziánk az öltözködéshez.

Az ősz színeivel megegyező öltözék

Nem feltétlenül kell élénk színű ruhákat és cipőt hordani ősszel, hiszen ennek az évszaknak is megvannak a maga kellemes színei. Sőt, ha próbálunk mi is alkalmazkodni ehhez az évszakhoz, akkor könnyebben elfogadjuk az őszt, mint egy olyan évszakot, ami voltaképpen csodás is lehet, hiszen az indián nyár az egyik legszebb időszak az évben.

Vidámság és ősz

A vidámság és az ősz remekül megférnek egymás mellett. Ehhez csak arra van szükség, hogy egy kis nyarat csempésszük a komor, unalmas őszi napokba. Mivel tehetjük ezt meg, mint vidám, élénk színű ruhadarabokkal? A citromsárga remek választás, hiszen a nyári napsugarat idézi.

Legyél merész!

Miért ne lehetnél ősszel is önmagad? Ha szereted a merész, figyelemfelkeltő színeket, csak azért, mert ősz van, egyáltalán nem kell ezekről a színekről lemondanod. Válogass össze a személyiségednek megfelelő ruhadarabokat. Ezek az őszi holmik legyenek melegek, védjenek a hideg ellen, de ne mondj le az egyéniségedről, csak azért, mert beköszöntött az ősz.

Kapcsolódó cikkek

Az örök kedvenc és az örökké divatos farmer - A farmert sokan szeretik

Az örök kedvenc és az örökké divatos farmer

A farmer talán soha nem megy ki a divatból. Már nagyon régóta lehet kapni, hordani és az emberek egyik kedvelt ruhadarabja. Be is mutatjuk, hogy miért ennyire töretlen a népszerűsége.

Ősszel nem kell feltétlenül - Kövesd az őszi divatot! Lépj harmóniába a természettel!- komoran öltözködnünk.

Kövesd az őszi divatot! Lépj harmóniába a természettel!

Ősszel is öltözhetünk színes ruhákba, ezzel még ót is teszünk, hiszen az élénk színű ruhák fokozzák a hangulatunkat.

A ruhatárunkat - Újulj meg, frissítsd fel a ruhatáradat (is)! – egyszerűen is megújíthatjuk.

Újulj meg, frissítsd fel a ruhatáradat (is)!

A nők szeretnek vásárolni és minden szezonban újabb és újabb kincsekkel hazatérni. Azonban sokkal jobban jársz, ha csak kevesebb ruhát vásárolsz, de azok nem csak strapabíróak, hanem jó minőségűek is.