Welsz Tamás baszta VV Gigit, VV Veronikát és VV Dyát is!

április 28, 2014

Kifejezetten kereste az ismert nők társaságát Welsz Tamás (†41).

A vállalkozó, aki Simon Gábor volt MSZP-s politikus titkos számlái ügyében koronatanú lehetett volna, pár hónapig járt a ValóVilág ötödik szériájának játékosával, VV Dyával (27), de VV Veronika is kefélgette, söt még VV Gigi többször megfordult az ágyábban anyagi ellen szolgáltatásért, tudta meg a Blikk Press.

Hirdetés

Megjelent a VMV- Vigyorgó Móricka Videó magazin Áprilisi száma.

A Móricka VIDEÓ magazin mellé ajándék DVD filmet is adunk.Móricka viccek és poénok, privát, fotók amiket még biztos nem láttál!Képregények és más szaftos poénok!

A magazint keresd és kérd az újság árusoktól! Inmedio és a RELAY üzletekben.

Megvásárláskor ellenőríze, hogy a film melléklet valóban az magazin mellet van.

vmv-hahota-2014-2

Szomszédai többször is látni vélték a Simon-ügy koronatanúját a lakására tartani Alekosz exével, azonban Veronika lapunk kérdésére csak annyit árult el, hogy ismerte Welszt, de már évek óta nem találkoztak.

VV Dya azonban megerősítette, hogy többször is járt Welsz lakásán, hiszen egy időben a férfi barátnője volt. VV Gigi nem akart nyilakozni Welszel való kapcsolatáról!

Jártak. Dya járt a vállalkozóval, aki átsegítette a lelki mélyponton.

– 2011 novemberében kezdődött a kapcsolatunk, rögtön azután, hogy kiestem a ValóVilág játékból – kezdte a Blikk Pressnek Dya, aki elárulta: Welsszel egy közös ismerősük mutatta be őket egymásnak.

– Az első találkozás már egy négyes randi volt. Nagyon jól éreztük magunkat egymással, már első találkozásnál kialakult valami közöttünk – magyarázta a Blikk Pressnek Dya, aki azonnal tudta, egy fontos ember ülhet vele szemben, de hogy pontosan mivel is foglalkozik, arra később sem tértek ki.
– Valójában arról sem tudtam, hogy az a Zsolt utcai lakás nem az otthona. Többször is elvitt engem oda, leginkább DVD-ztünk együtt, de nekem fel sem tűnt, hogy esetleg van egy másik vagy esetleg több otthona is.

A párkapcsolatáról, családról sem tett említést, úgyhogy bennem fel sem merült, hogy ne lenne facér.

Tulajdonképpen nem tudtam róla semmit, még elkapott telefonbeszélgetés-foszlányokat sem hallhattam, soha nem beszélt senkivel, amikor velem volt – emlékezett vissza kapcsolatukra VV Dya, akivel a vállalkozó az utcán is gyakran mutatkozott egy párként. Nem zavarta, hogy a lány éppen akkor lépett ki egy többmilliós nézettségű valóságshow-ból, és minden bizonnyal lépten-nyomon felismerik.

Aztán a kapcsolat mégis megszakadt.– Sokat beszélgettünk, de nem az volt a központi téma, hogy ki mit csinál. Inkább érzésekről beszélgettünk, ami mindkettőnknek nagyon jót tett – árulta el a lány, aki korábban a Blikkben is beszámolt róla, hogy mély depresszióba esett a VV után.

Ismerte. Veronika állítja, már rég nem találkozott vele.
 
– Valójában az volt a gond, hogy csak nagyon ritkán tudtunk találkozni, ő ugyanis rengeteget utazott. Aztán a telefonhívások, SMS-ek egyszer csak megszűntek.
Utoljára a névnapján küldtem neki üzenetet, de arra már nem érkezett válasz – mondta a lány, aki azóta is megdöbbenve figyeli a híreket. Sejtelme sem volt róla, hogy milyen rázós ügyekben volt kulcsszereplő egykori lovagja.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.