Welsz Tamás 40 ezerért szexelt 14 évesen Barbee-val az MSZP titkos szex klubjában?

március 6, 2015
ci ézsiás barbi 2

Öt év után először néz annak a férfinak a szemébe Ézsiás Barbee, aki állítása szerint tönkretette az életét.

HIRDETÉS

Újra kapható a nagy sikerű „Szopnék” póló sorozat!

Szex hirdetések csak felnőtteknek..ITT

Ézsiás Barbara a 14-éves kurva fotói….ITT

206485_207156059313798_4585327_n
Barbara állítja: a szexguruként elhíresült
Répás tönkretette az életét

 

A még mindig nagyon fiatal lány a koronatanú Répás Lajos (62) tárgyalásán, aki 61 rendbeli kerítésért és kitartottságért ül a vádlottak padján.

Barbara (Ézsiás Barbee)  most a bíróság előtt szóban is elmondhatja mindazt, amit korábban a rendőrségi kihallgatásokon már tollba mondott: hogy tizenhárom és fél éves volt, amikor férfiakhoz kezdte el őt közvetíteni a szexguruként elhíresült Répás!

VV Gigi is nyakonöntött magát! VIDEÓ..ITT

Ézsiás Barbee mentora Rácz Ildikó als VV Gigi volt, aki megtanitotta hogyan legyen jó szexmunkás.

A tinédzser próbálna háttérben maradni, az eddigi tárgyalásokra a beidézése ellenére sem ment el, ám most kénytelen lesz, hiszen ellenkező esetben bilincsben vezetnék elő. Zárt tárgyalást kért, de nem valószínű, hogy megkapja. Akkor sem igazán törődtek vele, amikor törvényes képviselő, szülő vagy ügyvéd nélkül hallgatták ki évekkel ezelőtt a rendőrök. Blikk Pressnek sem szeretett volna nyilatkozni, ám egy közeli barátnője elmesélte nekünk Barbara kálváriáját.

Ha valaki szeretné megdugni Edinát (Barátok közt Kingáját) ide irjon, és pénzért bármit tehetek veleimádja a szájába élveztek, és nyelheti a friss spermát!

Barátok Közt Kingája pornó botrány folytatodik

Répás Lajos szex guru futtatta prostituáltként Balogh Edinát als Barátok közt Kingáját

Som Balogh Edina űgyvedje nyilatkozott a pornó botrányról

Barátok Közt Kingaja pornó botrány folytatodik

Hoppá Balogh Edina csak a pénzre hajt

– Tizenhárom és fél éves volt, amikor egy férfi megtalálta a Facebookon. Szépségversenyekkel, modellszakmával, kifutókkal hitegette, és elhívta Répás Lajos irodájába, a Nyugati pályaudvar mellé. Répás ismert volt a szépségiparban, ezért kezdetben nem gondolt semmi rosszra – mondta a barátnő.

– A harmadik találkozás után azonban közölték vele, hogy lányok közvetítésével, eszkorttal is foglalkoznak. Barbi azt sem tudta, mi az, ők magyarázták el: felmegy a férfihoz, lezuhanyozik, egy órát együtt töltenek, átveszi a pénzt, és eljön.

549186_10150836581816678_767486545_n1

A Gergő nevű pasiba, aki a neten megtalálta őt, szerelmes lett, így nem mondott neki ellent, nem akart csalódást okozni, ezért beleegyezett. Répás elvitte egy férfi lakására, akivel csukott szemmel, összeszorított foggal bújt ágyba. A kapuban Répás várta, és elvette a részét a szexért kapott pénzből.

A rejtélyes körülmények között elhunyt Welsz Tamás
is a kuncsaftok között volt

Úgy tudjuk, Barbarát kikészítette az együttlét, sírógörcsöt kapott, de a szeretett férfi megnyugtatta: csak az első alkalom ilyen rossz, így tovább folytatta a dolgot. Volt, hogy a kislányt egy házaspár rendelte meg, de például többször fizetett neki a szexért Welsz Tamás is.

A rejtélyes körülmények között elhunyt vállalkozó – aki ellen Interpol körözés volt érvényben offshore cégek miatt az első találkozójuk alkalmával ugyan elég fiatalnak találta a lányt, még a személyi igazolványát is elkérte, ám végül mégis ágyba bújt vele.

Sőt később többször is házhoz rendelte, s úgy tudjuk, még bissau-guineai útlevelet is ígért neki.

– Egy Valentin-napon mentek érte a rendőrök az iskolába, onnan vitték kihallgatásra. A kapitányságon lehallgatott telefonbeszélgetések felvételeit tették elé, négy órán át faggatták, ő pedig nem hazudott, mindent elmondott – mondta a barátnő.

A vádlott, Répás Lajos emlékszik a fiatal lányra, s azt sem tagadja, hogy összehozta különböző férfiakkal. Azonban állítása szerint ezt kifejezetten a lány kérte.

– Amikor Barbika megjelent nálam, állandóan azzal nyúzott, hogy hozzam össze egy gazdag pasival, mert több testvére van, nem tudnak megélni. Többször kértem a lánytól a személyi igazolványát, de nem adta ide, mondván: ő már nagykorú.

Sejtettem, hogy fiatal lehet még, de azt nem, hogy ennyire. Elvittem Barbit a kocsimmal egy svájci üzletemberhez, aki a perben a harmadrendű vádlott. Hogy mit csináltak ott, arról nekem nem kell tudnom – mesélte Répás a Blikk Pressnek.

– Welsz hazatért Afrikából, és összehoztam őt Barbikával. Welsz a perben a negyedrendű vádlott lett volna, de időközben meghalt. Tőle tudtam meg, hogy a lány hazudott nekem, mert nemhogy 18 éves nincs, de még 14 sem. Úgy tudom, alkalmanként 40 ezer forintot fizetett Barbikának, később ő állta  mell- és orrplasztikai műtétjét, angolnyelv-tanfolyamát is.

répás
Répás Lajost 61 rendbeli kerítéssel és kitartottsággal vádolja az ügyészség/

Blikk Press-információ

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


+ kettő = 11

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *