VV Zsófi is Répás Lajos kurvája volt?

április 30, 2014
Répás Lajos (62), akit azzal gyanúsítanak, hogy gazdag kuncsaftoknak szexuális szolgáltatás céljából fiatal nőket és kiskorú lányokat is felhajtott, nyilvánosan gratulált közösségi oldalán az egyik általa felfedezett és befuttatott lánynak, VV Zsófinak.

Megjelent a VMV- Vigyorgó Móricka Videó magazin Áprilisi száma.

A Móricka VIDEÓ magazin mellé ajándék DVD filmet is adunk.Móricka viccek és poénok, privát, fotók amiket még biztos nem láttál!Képregények és más szaftos poénok!

A magazint keresd és kérd az újság árusoktól! Inmedio és a RELAY üzletekben.

Megvásárláskor ellenőríze, hogy a film melléklet valóban az magazin mellet van.

vmv-hahota-2014-2

És hogy honnan indult? 3 éve még egy fotója sem volt, ezt én készítettem róla a modellügynökségi regisztrációnál.

Láthatjátok: miből lesz a cserebogár?” – írja közösségi oldalán Répás, aki bár nem szakképzett fotós, hanem mérnök, de bizony előfordult, hogy maga végezte azt a szakmunkát is, amely lehetővé tette, hogy a katalógusában összegyűjtött több ezer hosztesz, akt-, fehérnemű- vagy ruhamodellmunkára ajánlkozó lány a legjobb formáját mutassa.

Répás korábban elmondta, hogy a pénzszűkében élő kismamák és családanyák mellett ismert modellek szexi és erotikus fotóit tartalmazó albumban több híresség is akad, aki a modellügynökségénél kezdve, időnként áruba bocsátva bájaikat gazdag megrendelőiknek, hoszteszként indulva escortmunkát is végzett, amiről hallgatnak, de híressé váltak a médiában.

A három évvel ezelőtti fotó tanúsága szerint Zsófi már Répásnak is készséggel megmutatta kedvcsinálóként, mivel áldotta meg az anyatermészet. Domborulatait azóta se, szégyelli.
Répás Lajos a Blikk Pressnek elmondta, három éve kereste fel ügynökségét VV Zsófi.

– Modell akart lenni, de nem volt portfóliója. Készítettem róla pár képet, kitöltötte az adatlapot tizenhat évesen, de alacsony volt, ezért szépségversenyre nem javasoltam, modellként került a katalógusba – mondta a kerítés miatt vádemelés előtt álló Répás.

Ezt a képet is Répás készítette 3 évvel ezelőtt Zsófikáról

Zsófi édesanyját meglepte, kihez fordult annak idején a lánya. – Nem tudtam arról, hogy Zsófinak egyáltalán van portfóliója, azt meg pláne nem, hogy kivel is csináltatta – kezdte a Blikk Pressnek Anikó, Zsófi édesanyja.

– Fiatalabb korában kacérkodott a modellkedés gondolatával, de nem említette, hogy járt fotózáson is. Talán a húga tudhat róla, de nekem fogalmam sem volt – tette hozzá az édesanya.

 

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.