Vagyonnyilatkozati eljárást indít a Blikk L. Simon ellen

január 11, 2016

 Vagyon­nyilatkozati eljárást kezdeményez a Blikk L. Simon László miniszterelnökségi államtitkár ellen családjának vagyongyarapodása miatt.

A fideszes politikus üzlet- és házastársa, Vass Eszter ugyanis összesen 280 millió forint értékben nyert állami földeket a decemberben zajló árveréseken.

Lapunk azért fordult az Országgyűlés mentelmi bizottságához, mert sem L. Simon László vagyonnyilatkozataiból, sem a családi cégeik beszámolóiból nem derül ki, honnan teremtették elő a földekhez szükséges százmilliókat.

SIMON LÁSZLÓ VAJON FELESÉGE UTÁN SZERETŐJÉNEK IS VÁSÁROL FÖLDET?

MÉG TÖBB BOTRÁNY: STORY FIGYELŐ!

MENTŐ SZOLGÁLAT SZÓVIVŐJE A MAI NAPIG PORNÓ FILMEKBEN SZEREPEL!

Kaminski Fanny jól elnevetgélt Vastag Csabával!

Körözi a bíróság Kaminski Fanny strómanját, Körmendi Gábort.

Vastag Csaba menedzsere áfa csaló és stróman!

AZT ÁLLÍTJA MAGÁRÓL, HOGY Ő A VILÁG LEGSZEBB VÖRÖSHAJÚ NŐJE! +18 FOTÓK

NEM FOGJA ELHINNI, KIVEL TALÁLKOZOTT VASTAG CSABA!

CSAK GYEREKEKKEL ÉS ÁLLATOKKAL NEM SZEXELT A BUDAI NYELVISKOLA VOLT REKLÁMARCA – 18+ VIDEÓ

pic12

Nem nyilvános a feleség vagyonnyilatkozata

Elképzelhető, hogy L. Simon fitneszedzőként dolgozó feleségének vagyonbevallásában szerepelnek azok a százmilliós tételek, amely lehetővé teszi a földvásárlást, ám ez nem nyilvános, csak a mentelmi bizottság tagjai nézhetnek bele külön eljárás keretében, mint amilyet most a Blikk kezdeményezett.

A kérelmet hétfőn küldtük meg a mentelmi bizottság KDNP-s elnökének, Vejkey Imrének.z államtitkár szerint neje nem közszereplő, így a nyilvánosságot nem is kell tájékoztatnia üzleti ügyeiről / Fotó: fitneszter.hu

pic09

Az elnök reményeink szerint hamarosan összehívja a bizottságot, és megindítja L. Simon ellen az eljárást. Az Országgyűlésről szóló törvény szerint a bizottság felszólítására az érintett képviselő köteles igazolni a saját vagy családtagja vagyonbevallásában feltüntetett adatokat.

Ha pedig kiderül, hogy valamilyen fontos információt szándékosan valótlanul közöl, akkor végső esetben az összeférhetetlenségét is kimondhatják, ami a parlamenti mandátumának megszűnését jelenti.

A térképen bejelöltük azt a négy különálló területet, amelyet most vásároltak/Grafika: Séra Tamás

pic21

L. Simonék 278 hektrányi földet nyertek el

Mint arról a szombati számunkban beszámoltunk L. Simonék összesen 278 hektárnyi földet nyertek el a Velencei-tó környékén, Gárdonyban, Nadapon és Seregélyesen.

Korábban többször is kerestük L. Simon Lászlót, hogy miből vették a földeket, de első alkalommal arra hivatkozva tagadta meg a választ, hogy felesége nem közszereplő. Amikor külön kértük, hogy ne bújjon a felesége háta mögé, nem válaszolt.

Cikkeink nyomán az LMP is feljelentést tett. Az ellenzéki párt azt kifogásolja L. Simonék földszerzései kapcsán, hogy az érintett területeket gyanúsan olcsón bocsátották árverésekre. A kiváló adottságú nadapi földhöz például 600 ezer forintos hektáronkénti áron jutottak hozzá L. Simonék, míg a szomszédos településen hatszor annyiba került a föld hektárja.

Blikk

SIMON LÁSZLÓ VAJON FELESÉGE UTÁN SZERETŐJÉNEK IS VÁSÁROL FÖLDET?

MÉG TÖBB BOTRÁNY: STORY FIGYELŐ!

AKCIÓ

Eladó domain nevek és web oldalak! Domain név adás-vétel, bérbeadás!

ÍGY KERESHETSZ KÖNNYEN MILLIÓKAT TE IS!

Készítsd el vagy szerezd meg, lopd el hírességek, celebek vagy politikusok intim, vagy ciki, kínos képeit, videóit és küld el nekünk a gyoriklferenc@gmail.com e-mail címre! 100% garanciát vállalunk, hogy a beküldő, informátor kiléte titokban marad!

Minél szaftosabb annál jobb! A botrányos, pornó videóval akár több millió forintot is kereshetsz, úgy hogy senki nem tudja meg! Még a NAV sem! Garantáljuk, hogy kiléted titokban marad, ez a legfontosabb irányelvünk! A beküldött fotókat és videókat feldolgozzuk és kitakarjuk vagy kivágjuk árulkodó részeket!

Ha csak tudatni akarod a világgal a információidat, fotókat amin leleplezed az álszent és képmutató embereket akkor töltsd fel a http://frisskula.com/index/newarticle/ oldalra, ahol 100%-ban garantálva van, hogy kiléted titokban marad, soha senki nem tudja meg ki töltötte fel a fotót és a szöveges információt!

Küzdjünk közösen a csaló, korrupt politikusok és álszent, képmutató celebek, sztárocskák és szélhámosok ellen!

A szólásszabadság oszlopai 

Védjük meg Budapest hirdetőoszlopait! 

Az orbáni diktatúra nem kíméli a fővárost!

szolás

HIRDETÉS

Metropol a hír mindenkié!

metropol_kreativ_02

HIRDETÉS

Hír_TV
futura-mno

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.