Tényleg szeretik a nők az orális szexet? +18 FOTÓ ÉS VIDEÓ

január 3, 2014

Száz évvel ezelőtt még tabu volt, amit csak a prostituáltak csináltak. Ma el sem képzelhető nélküle szeretkezés.

Az orális szex mindennapjaink részévé vált. Sőt, egyre több fiatal gondolja úgy, hogy a szopás nem is tartozik bele a szexbe.

A férfiak elvárják, a lányok megcsinálják.

LÁNYOK SZERETNEK SZOPNI ITT

De ennek tényleg így kell lennie? Vajon a nők tényleg szeretik szájjal kielégíteni partnerüket, vagy csak azért csinálják, mert muszáj?

„Amikor először csináltam, nagyon furcsa érzés volt. Valahogy idegenkedtem az ízektől, a szagoktól, féltem, hogy felsértem a barátom farkát a fogammal.

De ebbe is nagyon hamar bele lehet jönni. Amikor pedig látod, hogy mennyire felizgatod vele a párod, amikor hallod a nyögéseit, egészen rá lehet kattanni.

Most már imádok szopni, és azt hiszem, ez nem is fog változni”. (Anna, 34)
Anna véleménye nem egyedi.

773054-20121116-ARFcm1

Az orális szexet a lányok között különös misztikum övezi, mégis sokkal hamarabb esnek át rajta, mint az első szeretkezésen. Ettől persze még a legtöbben félnek tőle.

Szoronganak, hogy nem jól csinálják, hogy felsértik a péniszt, hogy nem kapnak levegőt, esetleg öklendezni kezdenek.

És persze ott van a kérdés: nyelni vagy nem nyelni.

a1_2012_11_13_mplnjwhm2b

A férfiak többsége természetesen arra vágyik, hogy a nő lenyelje a spermát. Legtöbbjük ezt azzal magyarázza, hogy számára mindez a teljes odaadást jelenti.

Arról viszont fogalmuk sincs, hogy a sperma lenyelése milyen érzés, éppen ezért tartják furcsának, ha egy nő nem szereti, ha a szájába élveznek.

a1_2012_11_7_r5w6s8fqjo

„Szeretem leszopni a pasim, viszont utálom, ha a számba élvez. Nem tehetek róla, nem szeretem az ízét. Olyan, mint a meleg, sűrű tej, márpedig a tejet sem bírom meginni.

Kellemetlen, mert nagyon szeretném teljesen kielégíteni, mégis mindig igyekszem rávenni, hogy inkább az arcomra vagy a mellemre élvezzen, azzal semmi bajom nincsen.” (Franciska, 25)

a1_2012_11_13_geg2hvatfy

Az orális szexnek a fentieken kívül van még egy tulajdonsága: furcsán alávetett szerepbe kényszeríti a nőt. Egyfelől hatalma van a férfi felett, másrészről viszont fizikailag mégiscsak őt irányítják. Le kell térdelnie a másik elé, tele van a szája, sokszor a keze is.

a1_2012_11_13_zb9cjtn3mk

Ha pedig valaki nem szereti, hogy fogják a fejét, miközben amúgy is nehezen kap levegőt, az nem biztos, hogy élvezni fogja a szopást.

„Engem nem kell félteni, imádok szopni. Szeretem érezni, ahogy hatalmam van a másik felett, és még az sem zavar, ha letérdeltet, vagy fogja a fejem.

A szabályokat azonban szeretem előre tisztázni. Ha nekem kényelmetlen valamelyik pozitúra, vagy a pasim túl erőszakos, nem folytatom. Csak addig csinálom, amíg én is élvezem. Persze az esetek többségében ezzel nincs is probléma”. (Karolina, 29)

Mi akkor a válasz a kérdésre? Ha tudományos tényekkel akarnánk villogni, megemlíthetnénk, hogy egy kilencvenes években végzett felmérés szerint a nők 55 százaléka teljesen természetesnek tartja az orált, 32 százalékuknak nincs vele különösebb baja, kilenc százalékuk szerint furcsa és mindössze 4 százalék nincs oda érte. (A maradék egy százalék nem válaszolt.)

A helyzet tehát egyáltalán nem rossz.

a1_2012_11_13_zbt24ds09e

Ha viszont arra vagy kíváncsi, hogy a te barátnőd hogyan áll hozzá, a legegyszerűbb, ha odafigyelsz rá. Ha minden egyes alkalommal letépi rólad a nadrágot, akkor valószínűleg nincs semmi gond. Ha néha húzódozik, akkor pedig lehet, hogy csak éppen nincs hozzá kedve, esetleg nem szereti, ahogy tartod a fejét, vagy mondjuk imádja, csak lenyelni nem szereti.

A kulcs mindig a kommunikáció: ha megbeszélitek, ki mit kedvel, és tiszteletben tartjátok a másik vágyait, akkor egészen biztosan nem lesz semmi probléma a jövőben.

tumblr_mbj3iojlID1qegssko1_500

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.