Tatár Csilla gazdag pasi farkát szopogatja

december 3, 2014

A Tv2 házi prostija Tatár Csilla újra szerelmes!

Média Partner Story Figyelő!

A Blikk Press megtudta: a TV2 válófélben lévő csinos műsorvezetője egy hozzá hasonlóan válófélben lévő vállalati vezetőbe szeretett bele.

Így pucérkodik VV Cristofel excsaja Kerekes Bea

Benkő Dániel irónője Salföld polgármester pornósztár lánya! +18 FILM

Miről tanúskodott Vajna Tímea Répás Lajos prostiperében?

HIRDETÉS

Megjelent a HOT VIDEÓ magazin SZEPTEMBERI száma.A magazin mellé ajándék DVD filmet is adunk.

A magazint keresd és kérd az újság árusoktól! Inmedio és a RELAY üzletekben.

Megvásárláskor ellenőríze, hogy a film melléklet valóban az magazin mellet van.

Hargitai Henrietta triatlonista müvésznevén Christen Courtney +18 A DVD keresd az újságárusoknál

Christen Courtney Free Porn DVD_felszin

Hot-video-62

 

 

vv
Kapós Tatár Csilláról pár hete derült ki, hogy válnak férjével, Gönczi Gáborral

 

Mint arról többször is beszámoltunk, Tatár Csilla és Gönczi Gábor hónapok óta külön él, és hetekkel ezelőtt hivatalosan is bejelentették: kilenc év után külön utakon képzelik el a jövőt.

Ahogy azt sejteni lehetett, hamar elkezdtek legyeskedni a férfiak a gyönyörű TV2-s műsorvezető körül.

És milyen furcsa a sors, miközben Csillának esze ágában sem volt új kapcsolatba belebonyolódni, pont egy olyan barátjába habarodott bele, akinek hozzá hasonlóan szintén mostanában futott zátonyra a házasélete, micsoda véletlen?

Megtudtuk: ahogy Csilla, úgy új választottja is most intézi a válással kapcsolatos dolgait. Amikor felhívtuk Tatár Csillát, és megkértük, meséljen nekünk az új szerelméről, érezhető volt, szíve szerint leginkább óvná magánéletét.

Ennek ellenére néhány mondatot megosztott velünk a férfiról, akinek farkát szopogatja, akinek spermáját nyeli és akiért most a szíve dobog.

– Kialakulóban van valami az életemben, ez igaz, de erről még korai lenne beszélni, pláne, hogy a másik fél civil és kifejezetten az is szeretne maradni. Ezt én maximálisan tiszteletben tartom – mondta Blikk Pressnak Csilla.

– Sok mindenen mentem keresztül az elmúlt időszakban, és szeretnék végre egy harmonikus, normális életet élni, hiszen ez mindenkinek jár.

cici

Kiderült, Csilla már régóta ismeri új választottját, aki egy nagyvállalti vezető. Korábban jó barátok voltak, majd miután mind a kettejüknek tönkrement a házassága, egymásnak panaszolták el bánatukat.

A barátságukból pedig végül bimbózó szerelem szövődött. Boldogságukhoz persze az is kell, hogy mindketten lezárják az előző kapcsolatukat.

– Csilla szerelme papíron még nős, de már független, és a családjától teljesen külön él. Csak jóval azután jöttek össze egymással, hogy kiléptek az előző kapcsolatukból, mondhatni szabad emberekként – mondta lapunknak Csillát igencsak jól ismerő, neve elhallgatását kérő informátor.

sfdf

GYLF-Blikk Press

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.