SZTÁROK A RÉPÁS-PROSTIÜGY AKTÁJÁBAN! IME A TITKOS LISTA!

október 13, 2015

Műsorvezető, üzletember párja is szerepel a prostiügy aktáiban. Íme, a Répás-ügy listája – egy politikus azonban furamód kimaradt…

Sokan találgatnak, létezik-e egy titkos CD, amely a hírhedt prostiügyben érintett lányok fotóit tartalmazza, de ilyet még senki sem látott. Pedig akik a testükből élő hírességek nevére kíváncsiak, elég csak megszerezniük a Répás Lajos prostiügyében indult nyomozás anyagát. Ott ugyanis nemcsak névvel, hanem képpel együtt szerepelnek az örömlányok: több mint százhatvan fotó van róluk. Sőt, a megrendelők is szerepelnek az aktákban.

– A fényképek és nevek listája a nyomozók munkáját segíti. Egyrészt ezek segítségével sikerülhet kétséget kizáróan felismerni a gyanúsítottakat és a tanúkat, másrészt az ügyben felmerülő nevek kapcsán a meghallgatott tanúk vallomásai alapján újabb gyanúsítottak és tanúk kerülhetnek a hatóságok látókörébe – mondta a Bors-nak dr. Horváth B. Gábor büntetőügy­véd, aki jól ismeri a hasonló eseteket.

Bors nyomon követi az évek óta tartó pert, melyben Répás Lajos szépséggurut kerítéssel vádolják. Sztárfocista neve is szerepelt a prostiügy aktáiban megrendelőként

Bors úgy tudja, Ré­pás ügye kapcsán is több kategóriába sorolták a nyomozók az érintetteket. Első körben azok nevét csatolták az iratokhoz, akik a titkos nyomozás, megfigyelések, telefonlehallgatások során kétséget kizáróan Répás alkalmazottai és megrendelői voltak.

Ezen listán találhatunk több szépségkirálynőt, több televíziós műsorvezetőt, sok pornószínésznőt, sok valóságshow-hőst, aktmodelleket, egy modell-színésznőt, sőt, egy ismert üzletember párját is. Lehet, ez utóbbi csak unalmában, jó dolgában vállalta ezt a „munkát”? A megrendelők között pedig olyan sármos orvos is akad, akinek a neve számos híresség doktoraként felmerült a közelmúltban.

Az ügyben azonban találhatók egyéb nevek is, akiknek közük lehet a bűncselekmény-sorozathoz. A megrendelők fényképalbumában szintén szép számmal vannak ismert modellek, valóság­show-hősök, sőt, modellből lemezlovassá lett szépségek is. Egy ilyen album tartalmazza annak az ismert sztárfocistának a nevét és képét is, akiről a Bors írt először. A labdarúgó édesapja telefonját használva rendelt magának örömlányokat, akik közül ketten vallomást is tettek ellene.

Fura módon arról a politikusról szó sincs, aki a lapok hírei szerint prostituáltat rendelt egy hosszúra nyúlt parlamenti ülés idején…

Györik Lekvár Ferenc-Bors

IME A TITKOS LISTA…ITT

 116218

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.