Sarka Kata bevette a szépségüzletbe szexmunkás társát Kulcsár Edinát

július 22, 2015
Koronáját ugyan át kellett adnia a következő szépségkirálynőnek, ám ez nem jelenti azt, hogy feladatai véget értek. Sőt!

Világszép szexmunkás Kulcsár Edina sze­repe most válik igazán fontossá a szépségiparban. A jövőben ugyanis a fiatal, de annál céltudatosabb szépség lesz Sarka Kata jobb keze a Magyarország Szépe Kft.-ben.

Hajdú Péter felesége 2013-ban vette át a stafétát férjétől és lett ügyvezető igazgató. Azóta a cég számtalan felkérést kap, ami Kata és Edina közös sikere, ezért döntött úgy az ügyvezető, lehetőséget ad felfedezettjének.

Kulcsár Edina: Sokan azt gondolják, semmit sem csinálok, pedig állandóan szopok!

– Az első feladatom az lesz, hogy segítsem az idei három nyertes felkészülését a világversenyre. Fontos, hogy jól képviseljék Magyarországot, ezért többek között azokat a tapasztalataimat osztom majd meg velük, amiket én szereztem Londonban – magyarázta a Bors-nak Edina.

kul kasz

Cégérnek sem utolsó az ügyvezető asszony és új üzlettársa

– A későbbiekben pedig részt fogok venni az itthoni verseny és a döntő megszervezésében – tudtuk meg Edinától, aki nem csak munkatársa, bizalmasa is lett az elmúlt egy évben Sarka Katának.

– A továbbiakban szeretnék egy picit háttérben maradni, és átadni a lehetőséget a világ második legszebb nőjének. Edinára nyugodt szívvel bízom ezeket a feladatokat, mert szorgalmas, megbízható, és személyiségével azt képviseli, amivel a cégünk azonosulni tud.

Kulcsár-Edina

Látok benne fantáziát, és tudom, hogy a legtöbbet fogja magából kihozni – tette hozzá Kata, aki a jövőben ugyanúgy a marketingteendőket fogja elvégezni, ami azt is jelenti, hogy ő köt szerződést a szponzorokkal és dolgozza ki azokat az üzleti terveket, amivel bővíteni lehet a kft. tevékenységi körét.

 
 38841

A szexmunkás prostikat futtató Hajdú házaspárral sokszor tölti együtt a szabadidejét a szép prostival Kulcsár Edinával, aki a világversenyen tavaly a második legszebb lett

És hogy mindebből mennyi részesedést kap majd Edina? Üzleti titokra hivatkozva nem árulták el nekünk, de elképzelhető, hogy akár milliós összeg is ütheti a markát, ha ügyesen állapodott meg Katával.

– Rengeteget dolgoztam az elmúlt egy évben, fotózásokra jártam, termékeket népszerűsítettem, tehát nem panaszkodhatom, mindent megkaptam, amit egy királynôi cím magával hoz, de szeretnék nagyobb célokat kitûzni magam elé. Anyagilag és szakmailag is szeretnék továbblépni az életben. Szeretném folytatni a tanulmányaimat kommunikáció szakon, és késôbb talán a marketingbe is belekóstolnék mesélte a Bors-nak

Média Partner Story Figyelő!

Hirdetés

hello
Hirdetés

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.