Répás Lajos strici segítette az X-faktoros prosti lányt!

szeptember 10, 2014

Kiközösítették az általános iskolában céltudatossága miatt az X-Faktor első adásában feltűnt lányt, ám a sorozatos bántások csak megerősí­tették Ilyés Jenifert.

A szépségversenyeket nyerő, tehetséges fiatal hölgy mindenáron színpadra vágyik.

HIRDETÉS

Megjelent a POPO-HUSTLER MAGAZIN magazin Szeptemberi száma. ÁRA CSAK 795.- forint!

A magazin mellé ajándék DVD filmet is adunk.

A magazint keresd és kérd az újság árusoktól! Inmedio és a RELAY üzletekben.

Megvásárláskor ellenőríze, hogy a film melléklet valóban az magazin mellet van.

Popo-71

Az RTL Klub zenei tehetségkutatójának versenyzője, Ilyés Jenifer zongorázik, táncol, énekel, szerepelt a Mega­sztár­ban, színészkedik, reklámfilmekben játszott gyerekmodellként, és több szépségversenyt is megnyert, és prostiként kaszál, óránként 40-50 ezer forintott!

Az X-Faktor továbbjutójának minden vágya, hogy színpadon állhasson.

A dunaharaszti lányt általános iskolában éppen azért utálták osztálytársai, mert a délutánjait a zongora mellett és a modelliskolában töltötte, nem pedig a társaságukban.

Ilyés Jenifer egy korábbi fotózáson. Több szépségversenyt is megnyert már

– Bár most minden vágyam, hogy színpadon lehessek, kiskoromban még gátlásos és zárkózott voltam. Ezért iratkoztam be Sütő Enikő modelliskolájába – kezdte a most 19 éves Jenifer.

– Később klasszikus éneket és popéneket tanultam, táncolni kezdtem. Ezt az általános iskolában nehezen fogadták el. Délutánonként sem jártam bandázni.

Mikor már szóba sem álltak velem a társaim, osztályt is váltottam – folytatta a mára rendkívül magabiztos Jeni, aki kifejezetten szereti, ha nézik, ha szerepelhet, ezért azt sem bánja, ha a szépségversenyeken falatnyi bikiniben kell megmutatnia magát.

– Tizenöt évesen indultam az első szépségversenyemen, azóta pedig többet is megnyertem, de most az ének a legfontosabb.

Az éneklésben minden benne van, amit eddig tanultam. Mindig is ezzel akartam foglalkozni, a színpadon kiteljesedni, akár műsorvezetőként vagy színésznőként is, de most az ének a legfontosabb – magyarázta az énekesnő, aki Répás Lajos rendezvényein is szerepelt fellépőként és versenyzőként is.

Jenifer szinte berobbant az X-Faktor első adásában

Jenifer szinte berobbant az X-Faktor első adásában

Mint ismert, a sajtóban szexguruként emlegetett Répás ellen jelenleg is eljárás folyik, ugyanis azzal vádolják, hogy lányokat – köztük kiskorúakat is – futtatott. Ezzel szemben ő azt állítja: csak segített a lányoknak, ha megkeresték, mutassa be őket tehetős fér­fiak­nak. Répás Lajos emlékszik Jeniferre a versenyeiről:

– Jeni gyönyörű, ugyanakkor végtelenül szerény és aranyos lány. Legalább négy éve ismerem, és gázsiért rendszeresen fel is lépett a versenyeimen – mesélte Répás, aki szerint az énekesnő soha nem kért tőle olyasmit, amivel a többi lány sok pénzt tudott keresni.

– Lajos valóban sokat segített nekem, de csak azzal, hogy engedett énekelni a rendezvényein. Sem ő, se más nem keresett meg tisztességtelen ajánlattal ezeken a rendezvényeken, ezért meg is lepődtem, amikor Lajost futtatással vádolták – mondta a 19 éves szépség.

Igazán sokoldalú lány Jenifer, aki imád szerepelni

Igazán sokoldalú lány Jenifer, aki imád szerepelni.
 
Forrás: Györik “Lekvár” Ferenc-Blikk Press

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.