Miről tanúskodott Vajna Tímea Répás Lajos prostiperében?

november 27, 2014

Első tárgyalási napot tartottak Répás Lajos strici „prostiügyében”.

A vádiratban számos, jól ismert lány és férfi neve is felbukkan.

Hatvanhét alkalommal közvetített lányokat szexmunkára Répás Lajos a vád szerint, további öt esetben kiskorúakat is.

Szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött a szépségversenyeiről is ismert férfi büntetőpere.

A vád szerint VV Dóri, Éden Szandra, VV Gigi als Rácz ildikó, VV Veronika, Fekete Tünde, vagy a 15 éves Ézsiás Barbi is vállalt erotikus munkát pénzért. Húsz lány adatainak zártan kezelését kérte, azaz további ismert nevekre lehet számítani.

A Blikk Press megszerezte az ügy vádiratát, abból az is kiderül, hogy a hatvanhét lányon és az őket megrendelőkön kívül mások is terhelő vallomást tettek Répásra. Közöttük található volt szépségkirálynő, Kustánczi Lia, Baukó Éva és – leánykori nevén említve – Palácsik Tímea is.

Répás átadja védőbeszédét írásban dr. Gyovai Mihály bírónak. A Pesti Központi Kerületi Bíróságon kezdődött a per szerdán

A Blikk Press elsőként irt róla, hogy az akkor még Damu Roland párjaként élő Timit a Nemzeti Nyomozó Iroda hosszú hónapokon át lehallgatta, sőt ki is hallgatták az ügyben.

Akkor Timi azt nyilatkozta: Répást csak onnan ismeri, hogy felkérte őt műsorvezetőnek, de nem vállalta el a munkát.

Ehhez képest meglepő, hogy a vádirat szerint az ő vallomása is Répás bűnösségét támasztja alá az ügyészség szerint, hiszen tanúvallomása szerepel a bizonyítékok közt. Vajon mit tudhat Timi Répás tevékenységéről? Ezt is szerettük volna megtudni tőle, de lapzártánkig nem sikerült elérni.

Kustánczi Lia külföldön van, sajtósa számolt be nekünk arról, mit keres a lány anyaga a vádiratban, nem kívánt nyilatkozni.

Baukó Éva önmagát keverte bele a dossziékba, hiszen egy, Répás Lajos közreműködésével szervezett görög útja után állította azt, kurvát akartak csinálni belőle kint. VV Éva keveselte a pénzt ezért nem vállata el a prosti munkát! Ezt követően hallgatták ki. Éden Szandra nem tudott a tegnapi tárgyalásról.

– Egy éve kaptam idézést, meghallgattak. Ha újra hívnak, megyek – mondta Szandra.

Répás a bíróságon határozottan hangoztatta: ezek a lányok nem prostik, és soha senkit nem küldött szexmunkára.

– Amikor regisztráltak, jelezték, társasági hostessmunkát is vállalnak. Ha férfiak ilyen lányokat kértek, szóltam nekik, és összekötöttem őket. Hogy hova mentek, mit csináltak, és mennyiért? – sosem tudtam, hiszen a kettejük dolga volt. Családanyák, egyetemisták, fiatal lányok kértek így segítséget, én senkit nem kerestem, hogy szexeljen pénzért – mondta.

Focisták is kértek lányt

Répás Lajos tárgyalásán egy Viktória nevű lány kapcsán a hazai élsport képviselői is belekeveredtek a kerítési ügybe. A vádirat szerint a – egyébként a bájaival egyszer már híressé vált – lányt az azóta elhunyt Welsz Tamás mellett egy fehérvári focicsapat is „megrendelte”.

– Házibuliba kértek lányokat, Viki utólag mesélte, hogy összejött az egyik focistával és élete egyik nagy élménye volt az éjszaka – mondta Répás, hozzátéve: ez a lány és a játékos közös döntése volt. Megkerestük az érintett klubot, de nem kívánták kommentálni a történteket.

Megjelent a ELTE Golyatábor amatör film csak felnőtteknek!

A film csak DVD kapható!

A DVD-ét keresd a legjobb szex magazinokban, ahol ingyenes mellékletként találod meg!

A magazinokat keresd és kérd az újság árusoktól! Inmedio és a RELAY üzletekben!

A filmet támogatta a Hot24 és az Xnews.huELTE_Elit_Lanyok_Taboroznak_Egyutt_Golyataborban_TOMVERSION_

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.