Milliókért nyaraltatja szexpartnereit Vajna Timi

július 29, 2015
Feleségén kívül annak szexpartner barátai is élvezhetik azt a luxust, amit Andy Vajna biztosít.

Timi nem csak húgát repítette magángépén Ibizára tudta meg a Bors

Újabb és újabb fényképek kerülnek elő Vajna Timi néhány nappal ezelőtti álomutazásáról. A nyaralásról nem nyilatkozik, de a fotók talán mindennél beszédesebbek.

Fotó: Instagram

 
Pure friends:)) #ibiza #friends

Kiderült, Timi többedmagával élvezte a magángép nyújtotta kényelmet. A fia­tal feleség ugyan nem reklámozta barátai utaztatását, mégis előkerültek ez eddig rejtett útitársak

Ahogy azt nemrég a Bors megírta kormánybiztos felesége ismét magángéppel indult vakációra, és ezúttal is a fér­je nélkül. Eleinte csak húgával, Palácsik Lillával pózoltak a internetre feltöltött képeken, de a nyaralás után újabb fo­tók kerültek elő.

Nem is akárhonnan. Az eddig meg nem mutatott útitársak közösségi oldaláról ér­hetők el azok a képkockák, amelyek jól mutatják, nem csak Timinek, a környezetének is kijár a luxus.

Korábbi cikkünkben kiszámoltuk, mennyibe fáj egy magángépet bérelni Ibizáig és vissza.

With Sergio Perez #formula1 #buddhabar #after #sergioperez
Fotó: Instagram

Igazi ibizai hangulat! A vad partikon és szexbulikban is partnerek voltak a fiúk tudta meg a a Bors.

 A mellékelt ábra alapján egy percre sem hagyták magukra a szépségeket: Tímeát és húgát

– Óránként 2200 eurót kell fizetni a gépért, mindegy, hány utast szállít, az azonban fontos, hogy oda-vissza ki kell fizetni. Budapest és Ibiza között négy óra a repülési idő, ami átszámítva több mint ötmillió forintot jelent.

A gépet két pilóta vezeti, a szállásukról is gondoskodni kell egy hosszabb utazás során, de úgy is dönthet a vevő, hogy visszaküldi a gépet, ám akkor értelemsze­rűen négyszer teszi meg a tá­vot, ami jelen esetben több mint tízmillió forintot jelent – tudtuk meg egy szakértőtől.

Persze elképzelhető, hogy a többiek is beleadtak a körülbelül tízmillió forintba, vagy Andy Vajna és Tímea vendégei voltak a repülőútra. Egy biztos: jól látszik a résztvevőkön, hogy a hangulatukat nem rontotta el a számla.

39190
Fotó: Instagram

A baráti társaság egy olyan szórakozóhelyre is eljutott a nyaralás során, ahol a híres botrányhősnő, Paris Hilton gondoskodott a felfokozott hangulatról a DJ-pult mögött.

Média Partner Story Figyelő!

Hirdetés

hello
Hirdetés

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.