Milliókat követel VV Évától a harapós Barsi Adrienn

március 23, 2014

Rágalmazás miatt kezdeményezett büntetőeljárást Barsi Adrienn a botrányairól elhíresült VV Éva ellen.

A ex nyuszilány és prostituált első körben kétmilliót követel, tudta meg a Blikk Press

„Feltehetően féltékeny rám, ez motiválhatja!” – mondta a Blikk Pressnak Barsi Adrienn, a harapós kurvaként is elhíresült modell Baukó Éváról, de arról, hogy magánéleti vitájuk mivel kezdődött és hogyan fajult büntetőügyig, többet nem árult el.

A két celeb kurva veszekedése onnan indult, hogy mind a ketten keféltek a kezelő orvosukkal aki a pszichiátrián kezelte őket, söt VV Éva most is kezelő orvosának a lakásában lakik!

Az egész szappan operát a féltékenység szülte!

Annyit tudni, hogy a jelenleg a TV2 Az Élet Show-jában szereplő heves vérmérsékletű szőkeség a közösségi portálon címzett nyilvános üzenetet Adrinak, és mindennek lehordta.

Barsit könnyűvérű nőnek titulálja, és arra is utal, ismerősei milyen intim tapasztalatokat szereztek róla.

 

Adrienn megelégelte Éva mocskolódását

Barsi ügyvédet fogadott és pert indított. – Rágalmazás és becsületsértés miatt magánvádas eljárást kezdeményeztünk a bíróságon – mondta a Blikk Pressnak dr. Kléber István,

Barsi ügyvédje. – Személyiségi jogi pert egyelőre nem indítottunk, de a hölgy részére küldtünk egy felszólító levelet, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot, és az ügyfelem az őt ért sérelmekért kétmillió forintra is igényt tart.

Persze ez az összeg később változhat, de jelenleg a tények ismeretében ennyire gondoltunk – tette hozzá.

Büntetőügy vár a vehemens celebre 

– Sosem volt konkurenciám, nem is vagyunk egy kategória, de amit az utóbbi hetekben megengedett magának velem szemben, az elképesztő.

Meguntam a fenyegetéseit, amit pedig nyilvánosan tett ellenem úgy, hogy azt a széles ismeretségi körömben is látták, azt nem hagyhatom – mondta a Blikk Pressnek Barsi Adri.

Természetesen a Blikk Press megkereste a TV2 sztárját is, hogy megtudjuk, megérkezett-e az ügyvédtől a fizetési felszólítás, esetleg a bírósági keresetlevél.

– Még nem kaptam semmit, de mindegy is, nem érzem magam bűnösnek, és nem is fogok bocsánatot kérni ettől a nőtől.

Egyébként is ő az, aki mindenféle fenyegető, trágár üzenettel bombázott, mindet megőriztem a telefonomban – mondta vészjóslón Baukó Éva, a kétmillió forintos követelés hallatán pedig hangosan fölnevetett.

Györik Lekvár Ferenc

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.