MILF Viki testét csak kis kövecskék takarják

június 10, 2015
Ledobta ruháit szép szexmunkás MILF Szorcsik H. Viki. A Jóban Rosszban sorozat egykori Bencsik Beájának felsőtestét csupán apró kövek fedték, így tökéletesen kirajzolódtak formás keblei, vékony dereka és lapos hasa.

Lekvár a Szorcsik H Viki és más szexmunkásoksajtósa! Story..ITT

A Kőbányai szép cigány lány huszonhárom évesen ezeket az adottságokat az életkorral is magyarázhatnánk, azonban ne felejtsük el, Viki kétgyermekes anyuka!

Kisfia, Andriska három, kislánya, Zara mindössze másfél éves, de a terhességek egyáltalán nem hagytak nyomott a vonalain.

Sőt! Legnagyobb bánatára csak 44 kilót nyom a mérlegen, így ő maga is egy önbizalomnövelő tréningnek fogta fel a fotózást.

– Sokat mutatok magamból a fényképeken, ezért sokat is tanakodtam azon, hogy igent mondjak-e a felkérésre. Aludtam rá egyet, és végül elvállaltam.

Szerettem volna bebizonyítani, hogy két gyerek után is lehetünk vonzóak, szexisek – mondta a hot24.conak Viki, akinek a melleire három órán keresztül ragasztották fel a több mint 400 követ.

Két baba után is ilyen szexi Szorcsik H. Viki! Órákig ragasztgatták rá a köveket

Faragó Zsuzsa sminkmesternek az önbecsülés és a nőiesség visszaállítása a célja az extrém fotók készítésével. Úgy érzi, a lehető legjobb modellt választotta reklámkampányához Viki személyében, és a képei erőt adnak majd a hétköznapi anyu­káknak is.

A színésznő egyébként egyelőre nem tervezi, hogy visszatér a rivaldafénybe. Boldog gyermekeivel és párjával, Andrással. Az anyuka és a háziasszony üzemmód mellett nemhogy dolgozni, de még az esküvőjük megszervezésére sem jut ideje, így a nagy nap ismét csúszik egy évet…

 

Még több szex és botrány Story Kate Moss-ról..ITT

Dynamic Dr. Albannal készíti következő klipjé! VIDEÓ

Aranypart Ada a teste Svájcot is megjárta! STORY..ITT

VV Dóri és Lévai Adrienn szexmunkás órabére 2000 Euro

Gyorséttermi menüért szexelnek a hazai tiniprostik! +18

Krasznai Tünde öt milliót követel pornó filmjeiért! +18

HIRDETÉS

Megjelent a POPO-HUSTLER magazin Májusi száma.A magazin mellé ajándék DVD filmet is adunk.

A magazint keresd és kérd az újság árusoktól! Inmedio és a RELAY üzletekben.

Megvásárláskor ellenőríze, hogy a film melléklet valóban az magazin mellet van.

Popo-75

Vészhelyzet
47 Ronin - Outlet Webshop

 

PIKNIKPARK

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.