Magyar prostik miatt áll a bál Németországban!

október 14, 2014

A Németországban tevékenykedő szexmunkások elég nagy része magyar ezért ez a történet nem is lenne érdekes, ha Sebestyén Balázs exkurvája Gagastar Milán női nevén ( Trans Heidi ) nem lenne közöttük. 

Sebestyén Balázs botrány folytatodik..ITT És a meleg prostituált Takács Gagastar Milánt már mindenhol megismerik

Újsagirok táboroztak le Sebestyén Balázs házánál! STORY..ITT

BLIKK PRESS szerint állitólag Sebestyén Balázs meleg prostituált csalja a feleségét??

Aranypart Ada megmutatja új melleit és csupasz punciját! +18 FOTÓK..ITT

HIRDETÉS

Megjelent a PRIVÁT PARTNER MAGAZIN magazin Oktoberi száma.

ÁRA CSAK 795.- forint!A magazin mellé ajándék DVD filmet is adunk.

A magazint keresd és kérd az újság árusoktól! Inmedio és a RELAY üzletekben.

Megvásárláskor ellenőríze, hogy a film melléklet valóban az magazin mellet van.Privatparner-amator - 2014-5

A Bild Németország legolvasottabb napi lapja, cimlapon hozta le egy német úr által  beküldött lesifotókat a 3 hölgyről illetve az annak öltözött internetceleb Gagastarról ,kinek állítása szerint ők négyen elfoglalták az ő lakását.

Gagastar Milán ( Trans Heidi ) kétségbeesve posztolta hogy a lakás tulaja kigyúrt verőemberekkel akarja őket kitenni az utcára akik elviekben az orosz maffiához tartoznak és a pénzüket is elvették. 

Napi szinten fordulnak meg a rendőrök az eset miatt a háznál.

Gartulálunk Milánnak aki öregbíti a magyar kurvák hírnevét, ekkora nemzetkőzi felhajtás még Kelemen Annának se sikerült.

foto 1

foto 3

Kiadta felújított lakását egy magyar nőnek Hans-Georg Sauritz, néhány nappal később pedigazzal szembesült, hogy bordélyház lett az otthonából. A Hot24 megtalált egy „pillangót”.

Hans-Georg Sauritznak egyelőre nincs szerencséje a magyarokkal. Az itzehoe-i nyugdíjas egy szépen gondozott, felújított lakását kínálta albérlőinek, és a sors egy magyar nőt sodort az útjába. A férfi erről a Bild című német napilapnak mesélt. 

Heidi nőként fogadja a vendégeit

– Könnyes szemmel könyörgött, hogy hadd legyen övé a lakás. Azt állította, a párja megverte – emlékezett a férfi, aki engedett a szívének.

Heidi csak ritkán öltözik fiúnak

Gagastar Milán als Heidi csak ritkán öltözik fiúnak

Egy héttel később jött a felismerés: az ajtót egy másik, talpig fehérneműben virító nő nyitotta ki, és férfiak jöttek-mentek egész nap. A bácsi hamar rátalált a neten az otthonára, ahol négy nő hirdette a bájait, természetesen pénzért cserébe.

Vicky, Roxy, Jenny és a transzvesztita Heidi. Sauritz úr azonnal jelezte levelében, a betolakodóknak október 1-jével távozniuk kell, de felszólítása süket fülekre talált.

A magyar lányok és Hans bácsi vitájáról a német Bild címû újság tegnapelött részletesen beszámolt

A lakását kibérlő Vicky októberben a férfi szerint már nem is fizette ki a lakbért, így a bácsi az ügyészséghez fordult. A Hot24 megtalálta azt a fiút, aki Heidi néven, nőként árulja bájait az „illegális” albérletben.

– Ezer­ötszáz eurót fizettünk ki, kaucióval együtt. Hans bácsi azt mondta, nincs ellenére, hogy lányok dolgoznak nála, de fejenként további ötven eurót szeretne hetente, azaz havonta körülbelül újabb negyedmillió forintot. Ebbe nem mentünk bele. A kauciót éppen most lakjuk le, ezért nem fizettünk már októberre – mesélte a Hot24nek a vendégeit nőként fogadó Heidi.  

foto 2

kurva

 

 

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.