Krasznai Tünde perverz múltja miatt nem talál párt! +18 Fotó és Film

június 8, 2014

Az X-Faktor idején közismertté vált perverz, extrém bizarr pornós múltja miatt kerülik a férfiak Krasznai Tündét (25).

Megjelent a PIKÁNS VIDEÓ MAGAZIN Juniusi száma.

Szaftors viccek és poénok, privát, fotók amiket még biztos nem láttál!

A PIKÁNS VIDEÓ magazin mellé ajándék DVD filmet is adunk.

A magazint keresd és kérd az újság árusoktól! Inmedio és a RELAY üzletekben.

Megvásárláskor ellenőríze, hogy a film melléklet valóban az magazin mellet van.

pikans-video-2014-3

A korosztályába tartozóak megijednek tőle, ezért Tünde úgy döntött, társkeresés helyett most inkább a karrierjére összpontosít.

Ismerkedett. Tünde azt mondta, hogy korábban tapadtak rá a pasik.
– Talán még nem jött el az életemben az az időszak, amikor lehorgonyozhatok valaki mellett, úgyhogy most a munkámra kell koncentrálnom. Érdekes, mielőtt szerepeltem volna az X-Faktorban, könnyen ment az ismerkedés, szinte lépten-nyomon belebotlottam valakibe, és nyomultak rám a férfiak. Aztán ismertté váltam, beleértve a múltamat is, és minden megváltozott. Pedig én ugyanaz a nő vagyok, mint azelőtt, mégis bátortalanabbul állnak hozzám a férfiak – magyarázta a Blikk Pressnek Tünde.
 
Népszerűség. Krasznai Tündét és múltját az X-Faktorban ismerhette meg a nagyközönség.

Az énekesnő igyekszik meglátni és megtalálni a társtalanság jó oldalát, vagy­is azt, hogy több ideje marad a karrierjére. – Jelenleg több projekten is dolgozom, a zongoristámmal próbálunk gőzerővel, hiszen csupán zongorakísérettel lépek majd fel a New Orleans Klubban június 20-án.

Óriási dolognak tartom, hogy végre abból élek, amit szeretek csinálni, nem volt ez mindig így. Úgy érzem, a magokat elültettem, és most szökken szárba a virág – mosolygott az énekesnő.

Régi szerep. Kísért a múlt: talán sosem fogják elfelejteni Tünde pornós szerepeit
Krasznai életében először él egyedül. – Korábban vagy párkapcsolatban éltem, vagy pedig a munkám nem engedte meg, hogy egyedül lakjam, ezért hatalmas dolognak tartom, hogy végre független vagyok. Jó érzés az önállóság. Ugyan kerekebbnek érezném az életem, ha lenne párkapcsolatom, de legalább így teljes erőbedobással magamra koncentrálhatok.
 
Az exemmel, Petával barátok maradtuk, telefonon tartjuk a kapcsolatot, hiszen ő Angliában él.
 
Rajta kívül nincs más férfi az életemben, de nem kesergek ezen, a munkám kárpótol mindenért. Ráadásul úgy érzem, hogy az utóbbi időben sokat fejlődtem lelkileg, testileg és szellemileg egyaránt, és remélem, sikerül megvalósítanom az álmomat, hogy egyszer tömeg előtt énekeljek – tette hozzá Tünde.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.