Erotikus fotókat csináltak a tini MILF Szorcsik H. Vikiről

június 14, 2014
mese 3

Erotikus mesébe illő fotókon pózol Szorcsik H. Viki, tini mami a Jóban Rosszban sorozat egykori Bencsik Beája.

Megjelent a POPO VIDEÓ MAGAZIN Juniusi száma.

A POPO VIDEÓ magazin mellé ajándék DVD filmet is adunk.

A magazint keresd és kérd az újság árusoktól! Inmedio és a RELAY üzletekben.

Megvásárláskor ellenőríze, hogy a film melléklet valóban az magazin mellet van.

Popo-video-59

A színésznő lassan három éve vonult ki a rivaldafényből, hogy minden idejét a családjának szentelhesse, de most elérkezettnek látta az időt az újbóli munkába állásra: mesebeli hangulatot árasztó fotók készültek róla.

 

Szorcsik H. Vikit egy barátnője kérte fel a fotósorozatra. Jól esett a kismamának kicsit kilépnie a hétköznapokból

– Igyekszem jó anyukája lenni a két és fél éves Andriskának és a nyolc hónapos Zarácskának, mégis jó érzés volt picit kilépni a hétköznapokból.

Egy jó barátnőm, Faragó Zsuzsa kért fel egy fotósorozatra, és örömmel vállaltam, hiszen egy-egy nap munkát azért meg lehet szervezni a gyerekek mellett is. Különleges képek készültek, és jólesett újra dolgozni – mesélte a huszonkét éves Viki, akinek boldogságát csupán törékeny testalkata árnyékolja be.

– El vagyok keseredve, mert csak negyvenhárom kiló vagyok. Négy hónap szünettel gyakorlatilag két éve szoptatok, és ez teljesen leszívta az energiáimat. Remélem, hamarosan felszalad rám pár kiló, mert ezt leszámítva, félve mondom ki, de jelenleg tökéletes az életem.

GYLF

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


hét + 5 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *