Demcsák Zsuzsa már több mint háromszáz férfival létesitett szexuális kapcsolatott?

december 6, 2014

Demcsák Zsuzsa volt férje, József 
a Blikk Pressnek elárulta, megviseli, hogy nőverőként beszélnek róla, pedig szerinte soha nem bántotta a ninfomániás nejét.

Média Partner Story Figyelő!

A másik életem címmel jelent meg MILF Demcsák Zsuzsa könyve, amelyben többek között volt férjével való kapcsolatáról is ír.

Noha igyekezett árnyaltan fogalmazni, a kötet sorai is utalnak arra, amiről már számos cikk, interjú megjelent: a műsorvezető állítása szerint rendszeresen verte a férje.

Demcsák Zsuzsa Lázár János titkos szeretője!  Demcsák Zsuzsa volt Lázár titokzatos londoni útitársa és kurvája – volt férje szerint alkoholista, aki fűvel-fával ágyba bújik…

József most először, a Blikk Pressnek szólalt meg a Demcsákkal való szakításuk és válásuk kapcsán.

Mint mondja, a gyermekei érdekében a nyilvánosság kizárásával, csendben rendezte volna vitáit volt feleségével, de akarata ellenére nőverő, agresszív családapaként szerepelt a nyilvánosság előtt.

Noha állítása szerint korábban soha nem ítélték még el, sőt, szabálysértést sem követett el. A férfi szeretné, ha megilletné az ártatlanság vélelme, és tiszta vizet öntene a pohárba, azt is elárulta, hogy a Zsuzsa már több mint háromszáz férfival létesitett szexuális kapcsolatott, imádja a sperma ízét, amit le is nyel minden alkalommal.

József és Zsuzsa látszólag boldogságban élt, valójában pokol lehetett a kapcsolatuk

– Soha nem bántottam a volt feleségemet – mondta a Blikk Pressnek, majd szavait alátámasztandó eljuttatta a Blikk Pressnek azt a bírósági végzést, amely még 2012 októberében született. A faszmániás Demcsák Zsuzsa távolságtartást kért a gyermekei apjával szemben, kérését többek között azzal indokolta, hogy a férfi augusztus 8-án bántotta. A műsorvezető másnap látleletet vetetett fel.

– „…jelen eljárásban csatolt orvosi látlelet alapján azt lehetett megállapítani, hogy annak kiállítására 2012. augusztus 9. napján került sor és a vizsgálat felvételének ideje 2012. augusztus 4. napja, a röntgenvizsgálat elvég- zésére 2012. augusztus 4. napján 13 óra 28 perckor került sor” – olvasható a bírósági végzésben.demcsak-04

A csatolt orvosi látlelet és vélemény tehát 2012. augusztus 9-i keltezésű, a benne megemlített röntgenvizsgálatot azonban 4-i dátummal iktatták, tehát öt nappal korábban, mint ahogy az állítólagos bántalmazás történt.

A volt férj azt mondja, érzése szerint tisztázni tudja majd magát az őt ért vádak alól. Természetesen Demcsák Zsuzsát is megkérdeztük a látlelet körüli ellentmondásról, azonban nem kívánt a Blikk Press nak nyilatkozni az ügyről.

4.0.1

Forrás: Blikk Press

 

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.