Bálint Antónia le akarta szopni részegen Hajdú Petit? +18 Fotó

augusztus 9, 2015

Még­hozzá a tu­laj­don fe­le­sé­gé­nél. Hinni se akar­tunk a fü­lünk­nek, ami­kor elő­ször meg­hal­lot­tuk a netre ki­ke­rült fel­vé­telt. Rá­adá­sul Bá­lint An­tó­nia Sarka Ka­tá­nál aján­lotta fel szol­gá­la­tait.

A lényeget már ma reggel megírta a Origo. Hajdú Péteréknél kisebb társaság volt egy este néhány napja, amikor megszólalt a telefon. Hajdú Péter telefonja.

Piasan zaklatta Bálint Toncsi Sarka Katát

Bálint Antóniának mondta magát

Az illető pechjére Sarka Kata vette fel a hívást, ugyanis kiderült hogy a vonal túlsó végén Péter korábbi szerelme Bálint Antónia van. Legalábbis így mutatkozott be a hallhatóan részeg illető.

Sarka Katának mérgében elege lett és kihangosította a telefont! Had hallja a társaság minden tagja hogyan próbálja zaklatni a férjét éjszaka, a nyughatatlan korábbi szerető.

Indításként egy ócska kurva

Innen kezdve nem lehet tudni, hogy ki rögzítette a többek által hallott ijesztő beszélgetést, mint ahogy az is rejtély, hogy ki rakta ki ezt a beszélgetést a netre szombat délután. Körülbelül egy órán át volt elérhető, aztán eltűnt, valószínűleg nem örökre.

A beszélgetésben beköszönésképp sikerül jól lehülyézni Sarka Katát, aztán még egy “ócska kurva” is elhangzik, még az elején. Sarka többször is rákérdez, hogy Toncsi te vagy? A válasz minden esetben igen és  a hang zavarba ejtő módon ismerős…

883021610

Nem matt részeg

A felvételen nagyon nagy valószínűséggel Bálint Antónia keresgéli meglehetősen nehezen a szavakat. Az illető elismeri Sarka Katának, hogy meglehetősen sokat ivott, csak azt tagadja, hogy “matt részeg lenne”.

Mint ahogy azt sem tagadja, hogy némi drog is lehet a nehezen formálódó szavak oka. “Miért ne?” mondja kissé vontatottan, amikor erre is rákérdez Sarka Kata.

Aki többször is érdeklődik arról, hogy mindeközben, amikor az anyja ilyen rettenetes állapotban van, hol van a gyereke?  Mert a felvételen eleinte egy gyerek sírása is hallatszik!

A MILF először azt válaszolja, hogy a kislány ott van mellette, de aztán később már azt mondja, hogy a gyerek ” legjobb helyen van a nagymamánál”.

Balint_Toncsi_81_www.kepfeltoltes.hu_

Én egy szépségkirálynő vagyok!

De a java még csak ezután jön. A Bálint Antóniaként bemutatkozó telefonáló minden áron alázni szeretné Sarka Katát. Ilyen stílusban:

” Mondd már meg nekem Katám, hogy milyen iskolát végeztél?”

Beleköt még abba is, hogy az egyik Kata által elvégzett üzleti főiskolának szerinte nincs rendben az akkreditációja. Oktató hangon  szólítja fel arra, hogy magyar helyett beszéljen inkább angolul, persze csak ha tud, mintha  folyton azt akarná bizonygatni, hogy ő az okosabb.

És persze sokkal szebb, mert hogy hasonlóan kioktató stílusban rákérdez arra is, tudja-e Sarka, hogy ő egy szépségkirálynő volt valaha… A kivehető lényeg az, hogy Bálint Antónia szép és okos, Sarka pedig érdemtelenül vitte sokra. Hogy Bálint Antónia az éjszakai zaklató, alátámasztja az is, hogy a beszélgetésben intim részleteket közöl Hajdú Péterről és baráti köréről…

750593389

Orális szolgálat!

Aztán váratlan fordulat következik a döbbenetes hangfelvételen. Hajdú Péter feleségének kérdésére, hogy végül is miért hívja ilyen későn a férjét, Bálint Antónia azt válaszolja, hogy szeretné orálisan kielégíteni!(Nem ezt a tudományos kifejezést használja, hanem a keményebb hétköznapit…)

Sarka Kata megőrzi hidegvérét és csak annyit mond, hogy Bálint Antóniának erre aztán tényleg nincs semmiféle esélye. Mire újabb alázási kísérlet következik, nehezen formált, de azért érthető szavakkal arról, hogy kinek mekkora tapasztalata van a férfiak szájjal való kielégítésében. És hogy az ilyesmi kinek a karrierjében segített…

Bálint Antónia vagy vérprofi alteregója a hangfelvételen még azt is felajánlja, hogy aznap este átmegy Hajdúékhoz. Csak attól fél, hogy egy videokamerával fogadnák…

Hirdetés

hello
Hirdetés

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.