A SZÉPSÉGES LUXUS PROSTI KULCSÁR EDINA ÁLLATOKAT MENT

július 27, 2015
Abban még nincs semmi különös, ha egy gyerek szereti az állatokat, és nyúzza a szüleit, hogy hazavihessen egy-egy kóbor ebet.

Ám a szépséges Kulcsár Edina rajongása az árva négylábúakért sokkal több ennél.

– Amikor a dédim testvére három éve meghalt Gyálon, húsz állat maradt utána – mesélte el a Velvet Gumicukor-nak

a világ második legszebb lánya, mikor vált állatmentővé.

– A szívünkön viseltük a sorsukat, mindennap mentünk és etettük őket. Fél évbe telt, amíg az ÉletHang Alapítvány segítségével sikerült mindegyiknek szerető gazdát találni.

Amikor most megkérdezték, hogy lenne-e kedvem segíteni nekik, még jó, hogy azonnal igent mondtam a fotózásra. A párom, Máté is eljött velem, és beleszeretett az egyik árva kiskutyába, Csokiba.

Média Partner Story Figyelő!

ROGÁN CECÍLIÁNAK IS VANNAK MELLEI, NEM IS AKÁRMILYENEK

Média Partner Story Figyelő!

Hirdetés

hello
 
Hirdetés

vvv

Ám adódott egy kis probléma, amiért nem tudták hazavinni a kedves ebet. Edináék otthonában ugyanis már lakott két kiscica, akik szintén kalandos úton kerültek hozzájuk.

 113086

A vihar után egy cicacsaládot is befogadott Edina – ugyanakkor a palotapincsiket is szereti

– A nagy vihar után megkeresett egy lány, hogy egy anya macska és két kölyke bajba került. Egyből mentem, hasaltam a bokorban, sokáig nyávogtam, mire előbújtak.

Hazavittem őket, etettem, itattam, mert nagyon alultápláltak voltak. Olyan gazdát kerestem nekik, aki együtt befogadja a testvérpárt, mert láthatóan imádták egymást. Bakonytamásiból jelentkezett egy tízéves kislány.

Persze beszéltem az édesanyjával is, aki elmondta, hogy nem tudnak felutazni a cicákért. Fogtam magam, és az anyukámmal levittük a két kiscicát.

Nagyon jó helyre, ötgyermekes családhoz kerültek. Boldog voltam, már csak azért is, mert így hazajöhetett anyukáméktól a saját nagy cicám, akitől féltek a kicsik. És végre elhozhatjuk az alapítványtól Csokit is.

Média Partner Story Figyelő!

Hirdetés

hello
Hirdetés

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.